24χρονος τρακάρει και στη συνέχεια τηλεφωνεί στην αστυνομία για να δηλώσει ότι το αμάξι του εκλάπη

Αυτό θα πει θράσος!Η συγκλονιστική στιγμή που ένας 24χρονος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, συγκρούεται με άλλα σταθμευμένα αμάξια και στη συνέχεια τρέχει σε τηλεφωνικό θάλαμο για να δηλώσει στην αστυνομία ότι το αμάξι του εκλάπη, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ένα κόκκινο αμάξι έρχεται με ταχύτητα από το δρόμο και ξαφνικά ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει πάνω σ’ άλλα σταθμευμένα αμάξια, με τους κάτοικους της περιοχής να κοιτούν έντρομοι και σοκαρισμένοι το περιστατικό.

Μετά την σύγκρουση, ο οδηγός, όπως φαίνεται και στο βίντεο, όχι μόνο καταφέρνει να βγει από το τρακαρισμένο αμάξι άθικτος αλλά το… βάζει και στα πόδια, ενώ στη συνέχεια, φαίνεται να απομακρύνεται και ο συνοδηγός.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο νεαρός άντρας λίγο μετά την πρόσκρουση κατευθύνθηκε σε κοντινό τηλεφωνικό θάλαμο, όπου και κάλεσε την αστυνομία, δηλώντας ότι το αμάξι του είχε κλαπεί.

Έπειτα από έρευνα, όμως, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο υπαίτιος του ατυχήματος ήταν ο 24χρονος, καθώς το DNA που βρέθηκε στο αερόσακο, άνηκε στον ίδιο.

Από τη σύγκρουση στο Cleethorpes του Lincolnshire της Βρετανίας, πέντε αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Ο 24χρονος που τελικά συνελήφθη, κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο, ενώ ανέφερε ότι «πανικοβλήθηκε και έτρεξε», αλλά παρ’ όλα αυτά ζήτησε «ειλικρινή συγγνώμη».

Στον 24χρονο επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο, άμεση ενέργεια για αποκατάσταση ζημιών και απαγόρευση οδήγησης για δύο χρόνια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...