Χριστοφιδέλης: «Θέατρο του παραλόγου από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ»!

Αναλυτικά, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης, δήλωσε μετά το ματς στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Διαμαρτύρονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα και για οπαδούς που δεν αποχωρούσαν από την κερκίδα πίσω από τον πάγκο. Γιατί να αποχωρήσουν; Δεν μπήκαν παράτυπα! Μπήκαν ονομαστικά και όπως προέβλεπε η απόφαση των μέτρων. Από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το θέατρο του παραλόγου με τα δελτία που δεν εμφανίζονταν, δημιουργούσαν κλίμα και προκαλούσαν.Στο αγωνιστικό σκέλος είμαστε στεναχωρημένοι πάρα πολύ. Δεν καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό, πραγματοποιώντας μία αδικαιολόγητα πολύ κακή εμφάνιση.

Είναι τέτοια η στιγμή που δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε γιατί έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα που αποτελεί τον βασικό μας στόχο. Ωστόσο μετά το σημερινό πρέπει να μας γίνει μάθημα και να καταλάβουμε ότι δεν θα μας χαρίσει καείς το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να το πάρουμε.

Έχουμε τις δυνατότητες και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κηφισιά, θα ”φτύσουμε αίμα” για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που τις αξίζει. Στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος».


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...