Θρήνος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο ανεπανάληπτος Παύλος Γιαννακόπουλος

Θρήνος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο ανεπανάληπτος Παύλος Γιαννακόπουλος


Στον πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών, ο τεράστιος παράγοντας και άνθρωπος του Τριφυλλιού, Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο ιστορικός παράγοντας του Παναθηναϊκού και ίσως ο κορυφαίος που ανέδειξε ο ελληνικός αθλητισμός, δεν θα βλέπει πια την αγαπημένη του ομάδα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή, την ίδια ημέρα που πριν 47 χρόνια μπήκε και επισήμως στα μητρώα του συλλόγου της καρδιάς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ:

Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.

Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής.

Διαβάστε:   Κουλούρης: Οι επιδόσεις του τον κάνουν περιζήτητο

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.

Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.

 


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...