Εσένα σου αρέσουν τα fitness μοντέλα;

Εσένα σου αρέσουν τα fitness μοντέλα;


Η Anna Nyström είναι η εντυπωσιακή Σουηδέζα με τις χυμώδεις καμπύλες και το πανέμορφο πρόσωπο, η οποία είναι ανερχόμενο μοντέλο.

Το εντυπωσιακό fitness μοντέλο και γυμνάστρια με τους εκατομμύρια θαυμαστές είναι η ξανθιά πρόκληση του Instagram. Είναι ιδιαίτερα δραστήρια και στα social media, με το λογαριασμό της στο Instagram να μετράει πάνω από 7 εκατ. ακόλουθους.

Η 25χρονη έχει αδυναμία στη γυμναστική και περνάει ώρες ατελείωτες στα γυμναστήρια. Μάλιστα, διαθέτει και δικό της blog, όπου δίνει συμβουλές διατροφής, γυμναστικής, αλλά και μόδας.

H Anna έχει δηλώσει: “Όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν δημιούργησα τον λογαριασμό μου για τα social media, όπως και πολλοί άλλοι. Πάντα αγαπούσα τη φωτογραφία, να ζωγραφίζω και όλα όσα αφορούν τη δημιουργικότητα, γι ‘αυτό έγινε φυσικό για μένα να αρχίσω να μοιράζομαι αυτό στους προσωπικούς μου λογαριασμούς στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.”

Απολαύστε την…

anna-nystrom-sweeden-a640 anna-nystrom-sweeden-b640 anna-nystrom-sweeden-c640 anna-nystrom-sweeden-d640 anna-nystrom-sweeden-e640 anna-nystrom-sweeden-f640 anna-nystrom-sweeden-g640 anna-nystrom-sweeden-h640

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
loading...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Loading...