Φοβερός Κρστίτσιτς στα Σπάτα – Έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη – Τι αποφάσισε ο Ουζουνίδης

Φοβερός Κρστίτσιτς στα Σπάτα – Έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη – Τι αποφάσισε ο Ουζουνίδης


ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός: Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, ωστόσο πρόκειται για περίπτωση δύσκολη, που εμπλέκεται τόσο η Αλ Αΐν, όσο και ο Παναθηναϊκός.

Ο Σουηδός έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, που απαιτεί πως όποια ελληνική ομάδα τον θέλει, θα πρέπει να καταβάλει 5 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό έως τις 31 Ιανουαρίου.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ υπήρξε ήδη μία προσέγγιση προς αυτή του Παναθηναϊκού για τον Σουηδό, με το Τριφύλλι να φαίνεται θετικό να διαπραγματευτεί, έτσι ώστε να βρεθεί λύση, καθώς δεν επιθυμεί ο Δικέφαλος να κινηθεί “κάτω από το τραπέζι”, αν τα βρει πρώτα με την Αλ Αΐν.

Φυσικά, στο πράσινο στρατόπεδο δεν θέλουν η υπόθεση να προχωρήσει δικαστικά γιατί δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν ακριβώς ποια κατάληξη θα έχει, καθώς δεν ξέρουν πόσο ισχυρό είναι το χαρτί που έχουν στα χέρια τους.

Έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός είναι θετικός να συζητήσει για την ρήτρα του Μπεργκ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κουβέντα και για έμψυχα ανταλλάγματα, με τις περιπτώσεις των Σιαμπάνη και Κάτσε να βρίσκονται στο τραπέζι.

 

 


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
loading...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Loading...