Αποκάλυψη Ζέρβα για βασικό του Ολυμπιακού: "Μπορεί να παραμείνει με τη νέα φορολογία"

Αποκάλυψη Ζέρβα για βασικό του Ολυμπιακού: "Μπορεί να παραμείνει με τη νέα φορολογία"

Διαφ.
Την παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό μπορεί να φέρει η μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια των αθλητών, σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, που παράλληλα αναφέ...

Την παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό μπορεί να φέρει η μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια των αθλητών, σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, που παράλληλα αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα στην ομάδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

«Δεν είναι απίθανο να γίνει νέα προσπάθεια να μείνει ο Μιλουτίνοφ. Έχω την αίσθηση πως με μια πρόταση 1,8-2 εκατ. ευρώ το χρόνο θα έμενε και ο ίδιος γιατί λατρεύει την ομάδα και τη χώρα. Με το προηγούμενο καθεστώς θα στοίχιζε στην ΚΑΕ 4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο ο Σέρβος, ενώ πλέον 2,7 εκατ.», ανέφερε αρχικά.

«Παρά την πικρία για την ήττα, υπάρχει αισιοδοξία λόγω της εμφάνισης και της προόδου. Ο Κεμζούρα κάνει πολύ καλή διαχείριση στην ομάδα και αν συνεχίσει έτσι, δεν αποκλείεται να παραμείνει και τη νέα σεζόν, ειδικά αν η ομάδα μπει στα playoffs», ανέφερε για τα θετικά μηνύματα παρά την ήττα από τους Πράσινους, προσθέτοντας πως «… είναι κρίσιμη η διαβολοβδομάδα με Χίμκι και Ερυθρό Αστέρα».


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...