Ξέσπασμα από άσο του Ολυμπιακού για τα μεταγραφικά σενάρια: "Έίναι όλα ψέματα"!

Ξέσπασμα από άσο του Ολυμπιακού για τα μεταγραφικά σενάρια: "Έίναι όλα ψέματα"!


Ολυμπιακός: Στη μεικτή ζώνη μετά την αναμέτρηση με την Καλαμάτα, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει συζητήσει με τον Ολυμπιακό για να πάρει μεταγραφή, τονίζοντας πως είναι όλα ψευδή!

«Είναι γεγονός πως διάβασα πολλά γύρω από το άτομο μου, σχετικά με μία πιθανή μεταγραφή και αποχώρηση από τον Ολυμπιακό. Έχω να πω πως όλα αυτά είναι ψέματα. Δεν γνωρίζω από που προέρχονται αυτές οι ειδήσεις. Δεν έχω συζητήσει με τον Ολυμπιακό γι’ αυτό το θέμα. Απ’ όσο γνωρίζω όλες οι πλευρές είναι χαρούμενες. Και εγώ και ο Ολυμπιακός. Έχω συμβόλαιο, παίζω, σκόραρα και η ομάδα πηγαίνει καλά. Οπότε όλα είναι ψέματα», σχολίασε ο Ισπανός.

Για το παιχνίδι με την Καλαμάτα τόνισε: «είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό για όλους εμάς που δεν παίζουμε πολύ και δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως κατάφερα να σκοράρω ξανά και να βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μου».

Για την επιστροφή του Φορτούνη δήλωσε πως «η επιστροφή του Φορτούνη μας δίνει χαρά γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την επιστροφή του Γκιγιέρμε. Είναι δύο παίκτες που μας βοηθούν πολύ: ο καθένας με τον τρόπο του. Είναι δείγμα της πολύ καλής ομάδας που διαθέτουμε και του ποιοτικού μας ρόστερ». Ο Ισπανός στράικερ δεν παρέλειψε και τον στόχο του τίτλου φέτος: «Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Τρία χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλα για έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για να το καταφέρουμε».


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...