Όνομα-έκπληξη! Πρώτο ρεπορτάζ για αντι-Μπόλονι από Πορτογαλία – Ψάχνει για Πέδρο Μαρτίνς ο ΠΑΟ;


Όνομα-έκπληξη! Πρώτο ρεπορτάζ για αντι-Μπόλονι από Πορτογαλία – Ψάχνει για Πέδρο Μαρτίνς ο ΠΑΟ;


Όνομα-έκπληξη! Πρώτο ρεπορτάζ για αντι-Μπόλονι από Πορτογαλία - Ψάχνει για Πέδρο Μαρτίνς ο ΠΑΟ;

Ένας από τους προπονητές που έχουν προταθεί και θα μπορούσαν να απασχολήσουν, είναι ο Ντανιέλ Ράμος - 50χρονος Πορτογάλο τεχνικός της Σάντα Κλάρα. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τις Μαρίτιμο, Τσάβες και Ρίο Άβε. Παναθηναϊκός: Το πρώτο όνομα από Πορτογαλία για τη θέση του Μπόλονι!

Ένας από τους προπονητές που έχουν προταθεί και θα μπορούσαν να απασχολήσουν, είναι ο Ντανιέλ Ράμος - 50χρονος Πορτογάλο τεχνικός της Σάντα Κλάρα. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τις Μαρίτιμο, Τσάβες και Ρίο Άβε.

"Προτάθηκε ο Ντάνιελ Ράμος", γράφει πρωτοσέλιδα σήμερα το Sportime, για έναν προπονητή που έχει εμπειρία εκτός Πορτογαλίας, αλλά η περίπτωσή του μπορεί να βγει... Πέδρο Μαρτίνς.

Δηλαδή με καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της χώρας του, που αν του δοθεί η ευκαιρία μπορεί να αποδείξει ότι έχει πολλά να προσφέρει.

Αρκεί, βέβαια, ο Παναθηναϊκός να προκρίνει την περίπτωσή του...


Διαφ.
Όνομα-έκπληξη! Πρώτο ρεπορτάζ για αντι-Μπόλονι από Πορτογαλία - Ψάχνει για Πέδρο Μαρτίνς ο ΠΑΟ; Ένας από τους προπονητές που έχουν προταθεί και θα μπορούσαν να απασχολήσουν, είναι ο Ντανιέλ Ράμος - 50χρονος Πορτογάλο τεχνικός της Σάντα Κλάρα. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τις Μαρίτιμο, Τσάβες και Ρίο Άβε. Παναθηναϊκός:...Ένας από τους προπονητές που έχουν προταθεί και θα μπορούσαν να απασχολήσουν, είναι ο Ντανιέλ Ράμος – 50χρονος Πορτογάλο τεχνικός της Σάντα Κλάρα. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τις Μαρίτιμο, Τσάβες και Ρίο Άβε.


Παναθηναϊκός: Το πρώτο όνομα από Πορτογαλία για τη θέση του Μπόλονι!

Διαβάστε:   Ανάρτηση... φωτιά από Θύρα 7 μετά το... στραπάτσο από Φράιμπουργκ - "Πυρά" στους παίκτες (ΦΩΤΟ)


Ένας από τους προπονητές που έχουν προταθεί και θα μπορούσαν να απασχολήσουν, είναι ο Ντανιέλ Ράμος – 50χρονος Πορτογάλο τεχνικός της Σάντα Κλάρα. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τις Μαρίτιμο, Τσάβες και Ρίο Άβε.

Προτάθηκε ο Ντάνιελ Ράμος“, γράφει πρωτοσέλιδα σήμερα το Sportime, για έναν προπονητή που έχει εμπειρία εκτός Πορτογαλίας, αλλά η περίπτωσή του μπορεί να βγει… Πέδρο Μαρτίνς.

Δηλαδή με καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της χώρας του, που αν του δοθεί η ευκαιρία μπορεί να αποδείξει ότι έχει πολλά να προσφέρει.

Αρκεί, βέβαια, ο Παναθηναϊκός να προκρίνει την περίπτωσή του…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.grΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: