"Έσκασε" τώρα και είναι επίσημο: Ανακοίνωσε Έλληνα άσο η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Ο 23χρονος αριστερός μπακ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Παναιτωλικό, ωστόσο είχε φτάσει σε συμφωνία με την Ένωση εδώ και καιρό.

Ο Παρράς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ μέχρι το 2026 και ανακοινώθηκε από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ το μεσημέρι της Δευτέρας (7/6).

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ο Αλέξανδρος Παρράς!

Διαφ.
Η Ένωση έδωσε συνέχεια στις μεταγραφικές τις κινήσεις, επισημοποιώντας την απόκτηση Έλληνα ποδοσφαιριστή από ομάδα της Superleague. Κίνηση με ορίζοντα το μέλλον από τους Κιτρινόμαυρους. Την απόκτηση του Αλέξανδρου Παρρά ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΑΕΚ. ​ Ο 23χρονος αριστερός μπακ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Πα...
Αλέξανδpε, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ ➡Σε λίγο η επίσημη ανακοίνωση#aekfc #aekfcseason2021_22 #aekfamily #aekfc_new_era #Parras_2026 pic.twitter.com/3ZmUaDrfFn

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Παρρά ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΑΕΚ.

Ο Παρράς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ μέχρι το 2026 και ανακοινώθηκε από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ το μεσημέρι της Δευτέρας (7/6).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Διαβάστε:   Μπελάδες για αστέρα κορυφαίας ομάδας - Πειθαρχικό παράπτωμα - Τον πέταξε εκτός ο προπονητής

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ