Επικοινωνία Κονέ με Νεντελτσεάρου – Για αυτό γονάτισε ο Ρουμάνος – Τον "τελειώνει" η ΑΕΚ;

Επικοινωνία Κονέ με Νεντελτσεάρου – Για αυτό γονάτισε ο Ρουμάνος – Τον "τελειώνει" η ΑΕΚ;

Διαφ.
Επικοινωνία Κονέ με Νεντελτσεάρου - Για αυτό γονάτισε ο Ρουμάνος - Τον "τελειώνει" η ΑΕΚ; Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ενέργεια του Ιονούτ Νεντελτσεάρου να μην γο...


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ενέργεια του Ιονούτ Νεντελτσεάρου να μην γονατίσει, στο πλαίσιο του κινήματος “Black Lives Matter” πριν από την έναρξη του φιλικού Αγγλία-Ρουμανία στο Μίντλεσμπρο.


ΑΕΚ: Σε επικοινωνία του με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Παναγιώτη Κονέ, ο Ρουμάνος μπακ δήλωσε αιφνιδιασμένος από τις αντιδράσεις που προέκυψαν ειδικά στην Ελλάδα και ενημέρωσε ότι θα τοποθετηθεί με προσωπική δήλωση, όπου θα εξηγεί ότι τα αντιρατσιστικά μηνύματα προς την κοινωνία θα πρέπει να είναι πολύ πιο δυνατά από το γονάτισμα.

Με άλλα λόγια, ότι δεν τον αντιπροσωπεύει η συγκεκριμένη μορφή διαμαρτυρίας που δεν έχει μετεξελιχθεί σε κάτι πιο δυναμικό εδώ και έναν χρόνο.

Από την ΑΕΚ πάντως βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ότι ο «Νέντε» είναι το ακριβώς αντίθετο του ρατσιστή. Όχι απλώς καταδικάζει τις διακρίσεις, αλλά συμμετέχει και σε κινήματα με αντιρατσιστική δράση στη Ρουμανία. Φαίνεται, λοιπόν, πώς κάτι ήθελε να δείξει με την αντίδρασή του αυτή, το οποίο θα εξηγήσει άμεσα, καθώς βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Αγγλία στην πατρίδα του, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

Διαβάστε:   Έτοιμος για διπλό στη Νίκαια ο Άρης - "Οφείλουμε να αντιδράσουμε - Δεν πήραμε ότι αξίζαμε με ΟΦΗ"ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...