Απίστευτα πράγματα στην Ιταλία – Πόλεμος οπαδών της Μίλαν και της Βενέτσια μέσα σε πλοία (ΒΙΝΤΕΟ)


Απίστευτα πράγματα στην Ιταλία – Πόλεμος οπαδών της Μίλαν και της Βενέτσια μέσα σε πλοία (ΒΙΝΤΕΟ)


Απίστευτα πράγματα στην Ιταλία - Πόλεμος οπαδών της Μίλαν και της Βενέτσια μέσα σε πλοία (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανες καταστάσεις στη γειτονική χώρα με οπαδούς των Ροσονέρι και την Βένετσια να... δημιουργούν μια... ναυμαχία ανταλλάσσοντας φωτοβολίδες ενώ βρίσκονταν σε πλοία. Μίλαν: Δεν υπάρχουν αυτά που έγιναν στην Βενετία με το συγκεκριμένο βίντεο να γίνεται... viral μιας και δείχνει την μάχη μεταξύ των οπαδών των Ροσονέρι και της Βένετσια που έλαβε χώρα στα κανάλια της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα κάποιοι οπαδοί της Μίλαν και των γηπεδούχων αποφάσισαν να λύσουν τις... διαφορές τους μέσω ρίψης καπνογόνων ενώ βρίσκονταν σε βάρκες στα ποτάμια της Βενετίας.


Διαφ.
Απίστευτα πράγματα στην Ιταλία - Πόλεμος οπαδών της Μίλαν και της Βενέτσια μέσα σε πλοία (ΒΙΝΤΕΟ) Απίθανες καταστάσεις στη γειτονική χώρα με οπαδούς των Ροσονέρι και την Βένετσια να... δημιουργούν μια... ναυμαχία ανταλλάσσοντας φωτοβολίδες ενώ βρίσκονταν σε πλοία. Μίλαν: Δεν υπάρχουν αυτά που έγιναν στην Βενετία με το συγκεκριμέν...
Ακολοuθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πpώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις


Απίθανες καταστάσεις στη γειτονική χώρα με οπαδούς των Ροσονέρι και την Βένετσια να… δημιουργούν μια… ναυμαχία ανταλλάσσοντας φωτοβολίδες ενώ βρίσκονταν σε πλοία.

Μίλαν: Δεν υπάρχουν αυτά που έγιναν στην Βενετία με το συγκεκριμένο βίντεο να γίνεται… viral μιας και δείχνει την μάχη μεταξύ των οπαδών των Ροσονέρι και της Βένετσια που έλαβε χώρα στα κανάλια της πόλης.Πιο συγκεκριμένα κάποιοι οπαδοί της Μίλαν και των γηπεδούχων αποφάσισαν να λύσουν τις… διαφορές τους μέσω ρίψης καπνογόνων ενώ βρίσκονταν σε βάρκες στα ποτάμια της Βενετίας.

Διαβάστε:   "Συνδυασμός Λάρκιν-Τζέιμς ο Φέρελ - Να ρίξει λίγο ρυθμούς - Γιατί δεν βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.grΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: