Επίσημο! Φεύγει ξένος παίκτης της ΑΕΚ – Συνεχίζει στο εξωτερικό


Επίσημο! Φεύγει ξένος παίκτης της ΑΕΚ – Συνεχίζει στο εξωτερικό


Επίσημο! Φεύγει ξένος παίκτης της ΑΕΚ - Συνεχίζει στο εξωτερικό

Παρελθόν αποτελεί ξένος ποδοσφαιριστής της Ένωσης με τον ίδιο να αγωνίζεται για 1,5 χρόνο σαν δανεικός σε σύλλογο εκτός Ελλάδας, έχοντας μάλιστα και οψιόν αγοράς. Όλεγκ Νταντσένκο: Επίσημα στην Ζόρια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής, με την ΑΕΚ να συμφωνεί για τον δανεισμό του παίκτη για 1,5 χρόνο και την Ζόρια να διατηρεί και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2023, με τον παίκτη να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Ένωση.

Πρέπει να σημειώσουμε πως τις τελευταίες μέρες οι διαδικασίες έτρεξαν... γρήγορα να και δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού Ένωση και Όλεγκ Νταντσένκο είχαν αρκετά... θέματα, κάτι που επιβεβαίωσε και σε αυτή τη φάση, πως είναι ένας χαρακτήρας με κάποιες ιδιορρυθμίες που ίσως έπαιξαν και ρόλο στο να μη καταφέρει να προσαρμοστεί στο περιβάλλον της ομάδας.


Διαφ.
Διαβάστε επίσης:   Ανησυχία σε μεγάλη ομάδα - "Ντου" από Άγγλους για να κλέψουν τον παικταρά!
Επίσημο! Φεύγει ξένος παίκτης της ΑΕΚ - Συνεχίζει στο εξωτερικό Παρελθόν αποτελεί ξένος ποδοσφαιριστής της Ένωσης με τον ίδιο να αγωνίζεται για 1,5 χρόνο σαν δανεικός σε σύλλογο εκτός Ελλάδας, έχοντας μάλιστα και οψιόν αγοράς. Όλεγκ Νταντσένκο: Επίσημα στην Ζόρια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής, με την ΑΕΚ ...
Ακολοuθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πpώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις


Παρελθόν αποτελεί ξένος ποδοσφαιριστής της Ένωσης με τον ίδιο να αγωνίζεται για 1,5 χρόνο σαν δανεικός σε σύλλογο εκτός Ελλάδας, έχοντας μάλιστα και οψιόν αγοράς.

Όλεγκ Νταντσένκο: Επίσημα στην Ζόρια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής, με την ΑΕΚ να συμφωνεί για τον δανεισμό του παίκτη για 1,5 χρόνο και την Ζόρια να διατηρεί και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2023, με τον παίκτη να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Ένωση.Πρέπει να σημειώσουμε πως τις τελευταίες μέρες οι διαδικασίες έτρεξαν… γρήγορα να και δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού Ένωση και Όλεγκ Νταντσένκο είχαν αρκετά… θέματα, κάτι που επιβεβαίωσε και σε αυτή τη φάση, πως είναι ένας χαρακτήρας με κάποιες ιδιορρυθμίες που ίσως έπαιξαν και ρόλο στο να μη καταφέρει να προσαρμοστεί στο περιβάλλον της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:   "Αναβρασμός" στην Πορτογαλία - Τι απάντησε η ομοσπονδία στις φήμες περί απειλών του Ρονάλντο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.grΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: