"Τσαφ" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Ποιος Μπαμπέ; Άλλον διεθνή Γάλλο άσο απέκτησε η Ρεάλ


"Τσαφ" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Ποιος Μπαμπέ; Άλλον διεθνή Γάλλο άσο απέκτησε η Ρεάλ




ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ορελιέν Τσουαμενί. Ο 22χρονος Γάλλος διεθνής μέσος, έκανε εξαιρετική χρονιά με τα «χρώματα» της Μονακό, προκαλώντας το ενδιαφέρον των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, με τελικούς «νικητές» τους Μαδριλένους.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Τσουαμενί, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την ερχόμενη Τρίτη (14/6) θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα παρουσιασθεί στους εκπροσώπους του Τύπου, από τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας.

Η μεταγραφή του νεαρού άσου, κόστισε περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 20 αφορούν σε μπόνους επίτευξης στόχων. Ετσι, ο Τσουαμενί, θα γίνει ο δεύτερος ακριβότερος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία των Μονεγάσκων, μετά τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος υπέγραψε στην Παρί Σερν Ζερμέν, έναντι 180 εκ. ευρώ, τον Αύγουστο του 2017.

  "Η πρώτη αλλαγή Κόντη σε ΠΑΟ - Τι θα ζητήσει - Με αυτούς θα παίξει"!

Ο Τσουαμενί, ο οποίος ανακηρύχθηκε καλύτερος νεαρός παίκτης της χρονιάς στην Ligue 1 για την περίοδο 2020-21, βρέθηκε στο «στόχαστρο» της Λίβερπουλ και της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως μετά από συντονισμένες ενέργειες και φυσικά, την επιθυμία του ιδίου, η Ρεάλ κατάφερε και τον έκανε δικό της.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: