Πάει για σούπερ επιθετικό ο Ολυμπιακός – Απίστευτη χρονιά – Αποκάλυψη από τον ατζέντη του (vid)


Πάει για σούπερ επιθετικό ο Ολυμπιακός – Απίστευτη χρονιά – Αποκάλυψη από τον ατζέντη του (vid)




ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Νέα δεδομένα στην υπόθεση φορ για τους Ερυθρόλευκους βάζουν οι δηλώσεις Έλληνα ατζέντη ενός Κολομβιανού επιθετικού, που έκανε απίστευτη χρονιά φέτος, και αναφέρει ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωσή του.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Νικόλας Πετρόπουλος: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται ότι είναι ο Ματέο Κασιέρα της Σότσι, όπως αποκαλύπτει ο ατζέντης του Κολομβιανού επιθετικού αναφέροντας ότι ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Φενέρμπαχτσε, Ρίβερ Πλέιτ, Ερυθρός Αστέρας και Ζενίτ.

Ο Κασιέρα πήγε στη Σότσι το περασμένο καλοκαίρι, μετακομίζοντας από την πορτογαλική Μπελενένσες έναντι 1,2 εκατ. ευρώ και φέτος σε 23 παρουσίες σημείωσε 14 γκολ και έδωσε έξι ασίστ, ενώ αναδείχθηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας την χρονιά που πέρασε.

«Είμαι έτοιμος να αποκαλύψω τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον Κασιέρα. Στη Ρωσία, αυτή είναι η Ζενίτ. Αυτή η επιλογή αρέσει πολύ στον Ματέο. Εκτός από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, καλά συμβόλαια του προσφέρουν η Ρίβερ Πλέιτ και ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε», ανέφερε ο Νικόλας Πετρόπουλος.

  Τουρκικές αποκαλύψεις! Για αυτό έφυγε ο Τερίμ - Το ρόστερ και οι μεταγραφές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: