"Μια ’άρρωστη’ κατάσταση στον ΠΑΟ – Κανένα πλάνο για Φαλ, επιμονή με Νέντοβιτς – Πάει για 3-0"


"Μια ’άρρωστη’ κατάσταση στον ΠΑΟ – Κανένα πλάνο για Φαλ, επιμονή με Νέντοβιτς – Πάει για 3-0"




ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε για τη νέα ήττα του Παναθηναϊκου στο ΣΕΦ, τονίζοντας ότι η ομάδα του Βόβορα δεν είχε καμία διάθεση, ενώ αποτελεί ένα μυστήριο το ματς του ΟΑΚΑ.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Παναθηναϊκός: Περισσότερο στην επόμενη σεζόν ή στο τι θα ακολουθήσει μόλις τελειώσει η φετινή, φαίνεται ότι έχουν το μυαλό τους στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μετά και τη νέα ήττα με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι η χθεσινή εικόνα ήταν και συνέχεια των παιχνιδιών με τη Λάρισα, με μια εμφάνιση χωρίς σχέδιο, πάθος, ενέργεια, όπου όλοι πήγαιναν πάνω στη μπάλα. «Έτσι όπως το βλέπουμε, περισσότερο για 3-0 πάει η σειρά, αφού δύσκολα θα αλλάξει κάτι τόσο δραστικά στους ‘πράσινους’», ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα μίλησε για το φαβορί κόντρα στον Ολυμπιακό

Παράλληλα σχολίασε πως γενικά η κατάσταση είναι «άρρωστη», μίλησε για την επιμονή του Βόβορα στον κάκιστο Νέντοβιτς, ενώ δεν άρεσε καθόλου που δεν υπήρχε πλάνο αντιμετώπισης του Φαλ. Εκτίμησε ότι θα έχει αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ την Τρίτη, όμως είναι άγνωστο τι αντιδράσεις θα υπάρχουν, ειδικά αν παρευρεθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: