Εξελίξεις με το σίριαλ Αραούχο! Μπορεί να φύγει από την ΑΕΚ; Δήλωση αποκάλυψη


Εξελίξεις με το σίριαλ Αραούχο! Μπορεί να φύγει από την ΑΕΚ; Δήλωση αποκάλυψη




ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Τί συμβαίνει με το σενάριο που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τον Αργεντινό επιθετικό της Ένωσης.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

ΑΕΚ – Σέρχιο Αραούχο: Εξελίξεις με το σίριαλ! Μπορεί να φύγει; Δήλωση αποκάλυψη – Τί συμβαίνει με το σενάριο που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τον Αργεντινό επιθετικό της Ένωσης.

Ένα τρελό σενάριο επιστροφής άνοιξε εδώ και μερικές ημέρες στην Ισπανία για τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ως γνωστόν έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2024, αφού πέρσι η ελληνική ομάδα πλήρωσε 2 εκατ.Ευρώ τη Λας Πάλμας και τον έκανε δικό της.

Το θέμα σχολίασε ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες που επισήμανε: «Δεν θέλαμε να τον ξεφορτωθούμε. Δεν ήταν πρόβλημα, ήταν μια σωστή λύση οικονομικά. Αν υπήρχε κάποια πιθανότητα, προφανώς από αυτό το λεπτό και μετά δεν υπάρχει. Αν η ΑΕΚ δει ότι υπάρχει ενδιαφέρον, θα ζητήσει λεφτά… Αν είναι ελεύθερος και θέλει να έρθει, οι πόρτες είναι ανοιχτές. Αν όχι, είναι αδύνατο. Θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε πράγματα που δεν έχουν νόημα. Έχει συμβόλαιο και αυτό είναι αδύνατο να συμβεί».

  Έστειλε μήνυμα ο Super 3: “Δεν χρειάζεται να πούμε γιατί θέλουμε 2 στα 2"

Ο Αργεντινός επιθετικός φέτος είχε 31 συμμετοχές, 12 γκολ και 3 ασίστ με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Βρίσκεται στα Κανάρια Νησιά και δουλεύει βάσει του προγράμματος που έχει δοθεί από το καινούριο προπονητικό τιμ.  Ο Αραούχο όχι απλά υπολογίζεται από τον νέο προπονητή της ομάδας του Δικέφαλου αετού, αλλά υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στις ικανότητές του και πρόθεση να βασίσει πάνω του την επιθετική γραμμή (δίνοντάς του ρόλο περιφερειακού).

Ενδιαφέρον γαλλικών ομάδων

Στην μεταγραφική λίστα των Μαρσέιγ και Ναντ φέρεται να έχει μπει ο Αργεντινός στράικερ, σύμφωνα με tweet που έκανε ο Γάλλος ρεπόρτερ, Λασέν Σεχαντζί. Συγκεκριμένγα, έγραψε στην ανάρτησή του ότι «η Ναντ και η Μαρσέιγ ενδιαφέρονται για τον Αραούχο» και πως «θα μπορούσε να φύγει από την ΑΕΚ έναντι ενός ποσού της τάξεως των 4 εκατομμυρίων ευρώ». Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ, το περιβάλλον του Σέρχιο Αραούχο δήλωνε άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των δύο γαλλικών ομάδων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

  Ο Κολέ εξήγησε γιατί "έκοψε" τον Φαλ από την Γαλλία

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: