Αποκάλυψη από Χάαλαντ! Οι διακοπές στη Μύκονο τον οδήγησαν στη Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)


Αποκάλυψη από Χάαλαντ! Οι διακοπές στη Μύκονο τον οδήγησαν στη Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)




ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Ποιό ήταν το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση της μεταγραφής του.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Μία φοβερή αποκάλυψη έκανε ο Έρλινγκ Χάαλαντ στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε το πρόσωπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να μετακομίσει από την Bundesliga στην Premier League. Και το όνομα αυτού Ριάντ Μαχρέζ. Σύμφωνα με τον 22χρονο επιθετικό ο Αλγερινός εξτρέμ ήταν εκείνος που τον «έψησε» για τη μεγάλη μεταγραφή όταν έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2021.

«O Ριγιάντ μου είπε να έρθω στη Σίτι όταν ήμασταν στη Μύκονο και είχε δίκιο σε αυτό! Μιλήσαμε και είπε κάποια καλά πράγματα για τον σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός επιθετικός, με το Twitter να παίρνει «φωτιά» και τους φίλους της Σίτι να αποθεώνουν τον «ατζέντη» Μαχρέζ. 

  Τρελαίνει κόσμο ο Χάαλαντ! Διέλυσε τα πάντα στην PL και έγραψε ιστορία

Υπενθυμίζεται, ότι ο Χάαλαντ είχε περάσει πολύ όμορφα στο νησί των ανέμων. Τα βίντεο που κυκλοφορούν από τότε μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Μάλιστα κυκλοφορεί και η φήμη, ότι ξόδεψε ένα μεσημέρι (για την ακρίβεια 5-6 ώρες) στο Nammos, 500.000 ευρώ! Ναι, όπως το διαβάσατε. Ο Χάαλαντ κατανάλωσε τέσσερις 4 Cristal Vintage ένα 70άρι χιλιάδες ευρώ το κόστος έκαστη, συν τα φαγητά και τα παραλειπόμενα. Ήταν τόσο large που δεν δίστασε να αφήσει φιλοδώρημα για το service αξίας 30.000 ευρώ!!! Και όλα αυτά στις ξαπλώστρες του meeting point των celebrities στην Μύκονο…

Ο Χάαλαντ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, θα καρπώνεται 470.000 την εβδομάδα και φυσικά συγκαταλέγεται στους πιο ακριβοπληρωμένους της Premier League. Σημειώνεται πως η σημερινή μέρα είναι σημαδιακή για την οικογένεια του Νορβηγού επιθετικού καθώς σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια οι «Πολίτες» είχαν αποκτήσει τον πατέρα του 22χρονου φορ. Ο 49χρονος σήμερα, πρώην αμυντικός χαφ είχε φορέσει τη γαλάζια φανέλα το 2000 και για τρία συνολικά χρόνια πραγματοποιώντας 45 εμφανίσεις (3 γκολ, 1 ασίστ).

  Πρώτη "μεταγραφή" Μεντιλίμπαρ σε Ολυμπιακό - Αριστερό μπακ - Διαβάστε όνομα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: