Βόμβες Αναστασιάδη: "Ήθελαν να με φάνε κι έφαγαν το κεφάλι τους" – Τι είπε για Γιακουμάκη, Φύσσα


Βόμβες Αναστασιάδη: "Ήθελαν να με φάνε κι έφαγαν το κεφάλι τους" – Τι είπε για Γιακουμάκη, Φύσσα




ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την εικόνα της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα.  

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλάει στον αέρα του OverFM και τον Νίκο Κατσαρό, για την εικόνα της Εθνικής Ελλάδος στο φετινό Nations League.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο που ασχολείται με την Εθνική. Κάνουν πολύ μεγάλο αγώνα και η προσπάθεια τους ανταμείφθηκε με την πρωτιά και τους ευχαριστώ, εγώ προσωπικά, αλλά και όλοι όσοι αγαπάνε την ομάδα».

«Για την περίοδο που γίνανε τα παιχνίδια, είχαμε πάρα πολύ καλή εικόνα. Έχει πολύ μεγάλη σημασία, ειδικά για την Εθνική ότι έκανε αυτό το 4/4 και πήρε την πρωτιά».

Εγώ ήμουν πάντα αισιόδοξος έβλεπα ποιότητα ομάδα, απλά έπρεπε να γίνει πάλι ομάδα. Η Εθνική ήταν προσωποποιημένη, αλλά ευτυχώς αυτό τελείωσε.

Τώρα παίζουν παιδιά για τη φανέλα. Και παίζουν όλοι».

«Δυστυχώς υπήρχαν άνθρωποι που πήρανε το κεφάλι το δικό μου στην Εθνική, αλλά τελικά χάσανε και το δικό τους. Κάποια στιγμή θα γινόταν πάλι ομάδα η Ελλάδα. Αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα και από τρόπος που λειτουργεί πάλι η ομάδα».

  Αλλαγή δεδομένων στην Μπαρτσελόνα: Δεν μένει ο Τσάβι

«Ο προηγούμενος προπονητής κατάλαβε ότι έπρεπε να φύγουν πολλοί παίκτες . Είμαι ικανοποιημένος για την απόδοση της ομάδας».

Από παιχνίδι σε παιχνίδι, η Εθνική ήταν καλύτερη. Συμφωνείς;

«Αυτό είναι δεδομένο. Τα πρώτα παιχνίδια πάντα, είναι δύσκολα γιατί οι παίκτες είναι πολύ λίγες μέρες μαζί. Θέλουν λίγο χρόνο να γνωριστούν με τον προπονητή».

«Χθες κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, μετά βγήκε το άγχος αλλά ευτυχώς ήρθε το γκολ του Γιακουμάκη».

«Είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ ο Γιακουμάκης. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Όχι μόνο για χθες, αλλά για όλη του την πορεία».

«Βλέπω και χαίρομαι που αυτά τα παιδιά αγαπάνε την Εθνική και θέλουν να παίξουν σε αυτή. Θα πάνε να τα δώσουνε όλα».

Βλέπεις κάποια διαφορά σε σχέση με τον προηγούμενο προπονητή;

«Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Τη διαφορά την κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Όταν είσαι προπονητής, προσπαθείς να βάλεις μια πινελιά. Οι άλλες 22 είναι των ποδοσφαιριστών».

Πλέον η ΕΠΟ έχει τον κύριο Μπαλτάκο ως πρόεδρο. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνει η ΕΠΟ για να είναι όλα καλά στην Εθνική;

«Η ΕΠΟ για μένα πρέπει να ακούσει αυτούς που γνωρίζουν ποδόσφαιρο. Δηλαδή ο κύριος Μπαλτάκος θα πρέπει να ακούει τον Φύσσα και τον Πογέτ».

  Καθοριστικοί Λεσόρ, Γκριγκόνις - "Όργια" Πόρτερ και δάκρυα στο φινάλε (Hls)

«Τότε την ευθύνη θα την έχει ο προπονητής άμα η ομάδα δεν πάει καλά. Όταν λες κάποια πράγματα και δεν γίνεται τίποτα από αυτά, καταλαβαίνετε τότε ποιες θα είναι οι εξελίξεις».

Δεν είμαι υπέρ στο να αλλάζουμε προπονητές διαρκώς. Πρέπει να δώσεις χρόνο στον προπονητή. Αν αποτύχει, τότε ναι, ας έρθει νέος».

Πως σου φάνηκε η επιλογή του Βόλου ως έδρας της Εθνικής;

«Για μένα η Εθνική πρέπει να παίζει σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.  Χαιρόμουν χθες που έβλεπα τα παιδάκια με τις σημαίες και με τα γαλανόλευκα. Εύχομαι με όλη μου τη καρδιά να συνεχιστεί αυτό το πράγμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: