Τρομεροί Ουόριορς – Νίκη επί των Σέλτικς 104-94 – Στο 3-2 η σειρά των τελικών (ΒΙΝΤΕΟ)


Τρομεροί Ουόριορς – Νίκη επί των Σέλτικς 104-94 – Στο 3-2 η σειρά των τελικών (ΒΙΝΤΕΟ)




ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Με τον Άντριου Ουίγκινς να δείχνει τρομερή σταθερότητα στο σκοράρισμα, οι Ουόριορς άντεξαν στην αντεπίθεση των Σέλτικς και μόλις πάτησαν γκάζι, «καθάρισαν» τον πέμπτο τελικό με 104-94 για να κάνουν το 3-2 στη σειρά των τελικών του NBA.  

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Μπόστον Σέλτικς: Οι Ουόριορς μπήκαν με φόρα στην αναμέτρηση και γρήγορα πήραν προβάδισμα 10 πόντων, εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη αστοχία των Σέλτικς από το τρίποντο, με το πρώτο δωδεκάλεπτο να κλείνει στο 27-16 υπέρ των «μαχητών». Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, με τους Ουόριορς να δείχνουν μεγάλη συνέπεια στο σκοράρισμα κυρίως με τον Άντριου Ουίγκινς.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους «Μαχητές» να έχουν το προβάδισμα με 51-39, όμως στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι Σέλτικς έκαναν την μεγάλη αντεπίθεση και με ένα σερί 10-0 και κρεσέντο τριπόντων κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν σε 55-58, ενώ ο Χόρφορντ με τρίποντο έδωσε στους «Κέλτες» για πρώτη φορά το προβάδισμα με 55-58.

  Έπος: Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ ζητούν από τον Άρη το Κύπελλο Ελλάδας (Vid)

Οι Ουόριορς αφυπνίστηκαν σε εκείνο το σημείο, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ, όμως το αδιανόητο buzzer beater του Πουλ, έδωσε ξανά το προβάδισμα στους «μαχητές» στην εκπνοή του τρίτου δωδεκαλέπτου και ψυχολογία ενόψει της καθιριστικής τέταρτης περιόδου.

Με τον Ουίγκινς να δείχνει μεγάλη συνέπεια στο σκοράρισμα, τον Τόμπσον να σημειώνει κρίσιμα τρίποντα και τον Γκάρι Πέιτον ΙΙ να γίνεται ο X-Factor της αναμέτρησης, οι Ουόριορς έφτασαν στην επικράτηση με 104-94, έκαναν το 3-2 στη σειρά και πήραν το πάνω χέρι ενόψει του game 6 που θα διεξαχθεί στο TD Garden της Βοστώνης.

O Άντριου Ουίγκινς με 26 πόντους και 13 ριμπάουντ και ο Κλέι Τόμπσον με 21 πόντους ήταν οι καταλύτες για την ομάδα του Στιβ Κερ, την ώρα που ο Τέιτουμ με 27 πόντους και 10 ριμπάουντ «έσκασε» στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και δεν κατάφερε να συνεχίσει την αντεπίθεση των Σέλτικς.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

  Έσκασε τώρα: Εκεί θα παίξει μπάσκετ τη νέα σεζόν ο Βιλντόζα!

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: