Πρέσινγκ για τον στόπερ ο ΠΑΟΚ – Αμυντικός από Ισπανία στο προσκήνιο – Εξελίξεις με αντι-Πασχαλάκη!


Πρέσινγκ για τον στόπερ ο ΠΑΟΚ – Αμυντικός από Ισπανία στο προσκήνιο – Εξελίξεις με αντι-Πασχαλάκη!




ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεταγραφικό πλάνο τού Δικέφαλου αυτό το διάστημα, καθώς οι Θεσσαλονικείς θέλουν πολύ να αποκτηθεί άμεσα τουλάχιστον ένας κεντρικός αμυντικός, ενώ και το θέμα του αντι-Πασχαλάκη βρίσκεται στο προσκήνιο.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

ΠΑΟΚ: Πρέσινγκ στην Χέρακλες για τον Ρέντε!

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να υπήρξαν δημόσιες τοποθετήσεις, με αρνητικό πρόσημο, ανάμεσα στον Μπότο και τον τεχνικό διευθυντή της Χέρακλες, αλλά αυτό δεν καθυστερεί τον Δικέφαλο από τις κινήσεις που κάνει για να αποκτήσει τον Μάρκο Ρέντε!

Ο Γερμανός στόπερ είναι πρώτης τάξης λύση και ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής θέλει να τον φέρει στην Ελλάδα, όπως αναφέρει ως κεντρικό θέμα το σημερινό πρωτοσέλιδιο ρεπορτάζ της Metrosport.

Αναφορά υπάρχει σε έναν ακόμα στόπερ, τον 23χρονο Ουρουγουανό (με ιταλικό διαβατήριο) Σαντιάγο Μπουένο, που αγωνίζεται στη Χιρόνα και έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

  Ο Τζούρισιτς ανακοίνωσε το "αντίο"

Τέλος, ενδιαφέρον έχει και το ρεπορτάζ που θέλει τον Κοτάρσκι σε πρώτο πλάνο για τη θέση του Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ και τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω από αυτή την υπόθεση…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: