Κλείδωσαν: Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Άρη στο Conference League


Κλείδωσαν: Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Άρη στο Conference League




ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης έμαθαν τις ομάδες, από τη δεξαμενή των οποίων θα προκύψει η κλήρωσή τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

ΠΑΟΚΆρης: Γνωστοί έγιναν όλοι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Άρη στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στους ισχυρούς του 8ου γκρουπ και θα αποφύγει την κλήρωση με Ριέκα, Βιτόρια Γκιμαράες, Κουκαρίτσκι, Λάτσι και Ίσκρα.

Στους ανίσχυρους του 8ου γκρουπ, από όπου θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ, είναι οι: Τζουργκάρντεν (Σουηδία), Φλοριάνα (Μάλτα) ή Πετροκούμπ (Μολδαβία), Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία), Ακαδημία Πούσκας (Ουγγαρία), Ρασίνγκ Ουνιόν (Λουξεμβούργο).

Από την πλευρά του, ο Άρης θα τεθεί αντιμέτωπςο με μία εκ των Μακάμπι Νετάνια (Ισραήλ), Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Γκόμελ (Λευκορωσία) και τη νικήτρια του ζευγαριού Γκζίρα Γιουνάιτεντ (Μάλτα) – Ατλέτικ Εσκάλντες (Ανδόρα).

  Ντέμης: «Δεν έχει πλάνο ο ΠΑΟ -Με παίκτες μόνο δεν...» Vid

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για αύριο (15/6) στις 14:00 το μεσημέρι, ενώ τα πρώτα ματς έχουν οριστεί για τις 21 Ιουλίου, με τις ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα (28 Ιουλίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Stop” Πέλκα σε Φορτούνη, τον θέλει ο Καρυπίδης στον Άρη – Τέλος ο κόουτς από Εθνική, πάει… Big-4!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: