Στον "αέρα" το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με Λέφσκι – Πού θα γίνει – Ποιες ημερομηνίες είναι στο τραπέζι


Στον "αέρα" το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με Λέφσκι – Πού θα γίνει – Ποιες ημερομηνίες είναι στο τραπέζι




ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Τίποτα δεν έχει φιξαριστεί ακόμα όσον αφορά στο πού και πότε θα γίνει το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Europa Conference League.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ αναμένεται οριστική απάντηση για το πού και πότε θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Το πρόβλημα προέκυψε καθώς τρεις αγώνες (Λέφσκι-ΠΑΟΚ, ΤΣΣΚΑ-Μακεντόνιγια και Μπότεφ-ΑΠΟΕΛ), θα έπρεπε να διεξαχθούν (βάσει κλήρωσης) την ίδια μέρα στην ίδια πόλη. Ο κανονισμός αναφέρει ότι προτεραιότητα στη διεξαγωγή έχει η ομάδα που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία. Αυτή είναι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας και έπονται Μπότεφ και Λέφσκι. Ωστόσο η Μπότεφ έχει φυσική έδρα το Πλόβντιβ και ίσως δεν θεωρηθεί η δεύτερη που μπορεί να παίξει στη Σόφια την ίδια μέρα.

  "Έδεσε" Αλμέιδα ο Μεντιλίμπαρ

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα παίξει εκεί την Πέμπτη 21/7. Αν η Πλόβντιφ πρέπει να παίξει στη Σόφια, ως δεύτερη στη σειρά, τότε αλλάζει έδρα εκείνη (το πρώτο της πάει εκτός) και ο αγώνας της Λέφσκι με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη. Αν η Πλόβντιφ δεν θεωρηθεί ομάδα της Σόφιας, τότε δεύτερη στη σειρά είναι η Λέφσκι και θα αλλάξει έδρα το δικό της παιχνίδι. Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ είτε θα δώσει το πρώτο ματς 20/7 στη Σόφια, είτε στις 21/7 στην Τούμπα.

Σε κάθε περίπτωση, η Λέφσκι αναμένεται να δηλώσει ως έδρα το εθνικό στάδιο «Βασίλ Λέφσκι», χωρητικότητας 40.000 θεατών, ποντάροντας σε μεγάλα έσοδα από την προσέλευση του κόσμου.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: