"Kλέβει" παίκτη από ΑΕΚ ο Μαρινάκης – "Τελειώνει" διεθνής Έλληνας από Ολυμπιακό – 3 μεταγραφές!


"Kλέβει" παίκτη από ΑΕΚ ο Μαρινάκης – "Τελειώνει" διεθνής Έλληνας από Ολυμπιακό – 3 μεταγραφές!




ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Οι Πειραιώτες έχουν βάλει στο φουλ τις μεταγραφικές τους μηχανές, δεδομένου ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει μ’εχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχει ξεκαθαρίσει πλην του φορ, που πλέον ο Αραμπί έχει μείνει και επίσημα, η θέση του δεξιού μπακ και του εξτρέμ.!

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Ολυμπιακός: Στη λίστα ο Μπάμπης Λυκογιάννης, που είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ!

Οι Πειραιώτες έχουν βάλει στο φουλ τις μεταγραφικές τους μηχανές, δεδομένου ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει μ’εχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχει ξεκαθαρίσει πλην του φορ, που πλέον ο Αραμπί έχει μείνει και επίσημα, η θέση του δεξιού μπακ και του εξτρέμ!

Παρόλα αυτά οι Πειραιώτες ψάχνουν και για αριστερό εξτρέμ, με το ΦΩΣ να φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του Λυκογιάννη, που είναι χωρίς συμβόλαιο, και η ΑΕΚ πρόσφατα είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

  Εξελίξεις στον Παναιτωλικό - "Τελειώνουν" δύο παίκτες

Στην περίπτωση που θα έρθει ο Λυκογιάννης στο Λιμάνι, βέβαια, θα αποχωρήσει ο Κούτρης (που σε πρώτη φάση θα είναι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, για να πείσει τον Μαρτίνς ότι μπορεί να μείνει έστω ως μπακ απ του Ρεάμπτσιουκ), καθώς θα υπάρχει υπεραριθμία στους αριστερούς μπακ!

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός, όπως γράφει πρωτοσέλιδα ο Πρωταθλητής, θα κάνει τρεις μεταγραφές ενόψει των αγώνων με την Μακάμπι Χάιφα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: