Ανατριχιαστικός Κάργας – Απίστευτη δήλωση για την πρώτη του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ανατριχιαστικός Κάργας – Απίστευτη δήλωση για την πρώτη του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)



Την πρώτη ανεπίσημη εμφάνιση με τον Δικέφαλο του Βορρά έκανε ο Έλληνας αμυντικός μετά το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας τη φετινή χρονιά με τον ίδιο να κάνει μια τρομερή δήλωση μετά από αυτή.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Γιάννης Κάργας: Απίστευτη δήλωση από τον Έλληνα αμυντικό του ΠΑΟΚ που μετά την πρώτη του ανεπίσημη συμμετοχή με την ομάδα, δήλωσε ότι ανατρίχιασε όταν φόρεσε την φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά.

«Δεν θέλω να πουλήσω οπαδιλίκι, αλλά μόλις φόρεσα τη φανέλα ανατρίχιασα… Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που όλα τα παιδιά στη Βόρεια Ελλάδα θέλουν να αγωνιστούν. Νιώθω πολύ οικεία σε αυτό το περιβάλλον, με κάνουν να νιώθω ο εαυτός μου. Όταν βλέπεις κάποιους παίκτες με εμπειρία δεν περιμένεις να είναι τόσο απλοί και καθημερινοί.

Έχω κάποιες παραστάσεις, θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον διπλανό μου. Δεν θέλω να κοιτάω τόσο μακριά, θέλω να κοιτάω κάθε αγώνα, κάθε προπόνηση.

Η Λέφσκι είναι μια δυνατή ομάδα, με δυνατή έδρα, αλλά εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ και θα πάμε εκεί για τη νίκη και να πάρουμε την πρόκριση», είπε ο Γιάννης Κάργας.

  Τόμιτς: "Δεν είναι δύσκολο για ΠΑΟ- Ο Ολυμπιακός πρέπει..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: