Πρώην της Μπάγερν στον ΠAO – Αυτός υπογράφει μετά τους Γκανέα-Λοντίγκιν – 700.000 ευρώ!


Πρώην της Μπάγερν στον ΠAO – Αυτός υπογράφει μετά τους Γκανέα-Λοντίγκιν – 700.000 ευρώ!


Πρώην της Μπάγερν στον ΠAO - Αυτός υπογράφει μετά τους Γκανέα-Λοντίγκιν - 700.000 ευρώ!

Ο Σέρβος έχει ξεχωρίσει τον 28χρονο Αυστριακό διεθνή μέσο εδώ και ένα μήνα, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μια ανάσα, αλλά το θέμα βάλτωσε. Τώρα επανήλθε ξανά στον αφρό και υπάρχει φως.   ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Το ποδοσφαιρικό πακέτο του 28χρονου διεθνούς Αυστριακού μέσου, Αλεσάντρο Σεπφ, κατέχει περίοπτη θέση στις προτιμήσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έχει ανάψει εδώ και αρκετό καιρό το πράσινο φως για την περίπτωσή του.

H συνέχεια ΕΔΩ


Διαφ.
Πρώην της Μπάγερν στον ΠAO - Αυτός υπογράφει μετά τους Γκανέα-Λοντίγκιν - 700.000 ευρώ! Ο Σέρβος έχει ξεχωρίσει τον 28χρονο Αυστριακό διεθνή μέσο εδώ και ένα μήνα, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μια ανάσα, αλλά το θέμα βάλτωσε. Τώρα επανήλθε ξανά στον αφρό και υπάρχει φως.   ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ Το ποδοσφαιρικό πακέτο του 28χ...
Ακολοuθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πpώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ο Σέρβος έχει ξεχωρίσει τον 28χρονο Αυστριακό διεθνή μέσο εδώ και ένα μήνα, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μια ανάσα, αλλά το θέμα βάλτωσε. Τώρα επανήλθε ξανά στον αφρό και υπάρχει φως.  

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZΤο ποδοσφαιρικό πακέτο του 28χρονου διεθνούς Αυστριακού μέσου, Αλεσάντρο Σεπφ, κατέχει περίοπτη θέση στις προτιμήσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έχει ανάψει εδώ και αρκετό καιρό το πράσινο φως για την περίπτωσή του.

H συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Διαβάστε:   Οριστική απόφαση για Φαν’τ Σχιπ - Ανατροπή με Μανωλά και Σωκράτη - Πρόταση των διεθνών στην ΕΠΟ!

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.grΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: