Ατακάρες από Καμαρά – Γι’ αυτό επέλεξε τον Ολυμπιακό – "Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"


Ατακάρες από Καμαρά – Γι’ αυτό επέλεξε τον Ολυμπιακό – "Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"


Διαφ.


Δύο ημέρες μετά τις υπογραφές στο τριετές συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μίλησε στο στο επίσημο κανάλι των πρωταθλητών Ελλάδας και υποσχέθηκε γκολ που θα οδηγήσουν σε επιτυχίες το σύλλογο.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



ΟλυμπιακόςΑμπουμπακάρ Καμαρά: Ο Μαυριτανός φορ, μετά το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα στο φιλικό με την Σλάβια Πράγας στην Αυστρία (1-1), δήλωσε για τη νέα πρόκληση της καριέρας του: 

«Όπως είπα από την αρχή, είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ και που έπαιξα αμέσως, έχοντας έρθει στην Αυστρία το προηγούμενο βράδυ. Ο προπονητής όμως με εμπιστεύεται και αυτό είναι καλό για μένα, για όσους με εμπιστεύονται και για τον σύλλογο. Επομένως αυτό είναι κάτι καλό για το μέλλον».

Για το αν μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και αν του εξήγησε τι περιμένει από εκείνον:

  Νέα ανακοίνωση... φωτιά Μπέου: "Έκθετοι αν ορίσουν Διαμαντόπουλο"

«Όχι, δεν μίλησα μαζί του, ο ατζέντης μου είναι ο μόνος που μίλησε μαζί του και εκείνος μου εξήγησε τι περιμένει ο κόουτς από εμένα, τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω αυτό το σύλλογο. Δέχτηκα και ελπίζω να καταφέρω να κάνω καλά πράγματα, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα».

Για τους λόγους που επέλεξε να παίξει στον Ολυμπιακό:

«Νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Είναι εύκολο, πρόκειται επίσης για έναν ιστορικό σύλλογο και όταν έρχεται μία τέτοια ευκαιρία πρέπει να την πάρεις. Δεν το σκέφτεσαι δύο ή τρεις φορές. Πρέπει να προχωρήσω και να δείξω στους φιλάθλους και στο σύλλογο που με επέλεξε τι μπορώ να κάνω και να συνεχίσω για το καλύτερο μαζί τους.»

Για το αν είχε δεύτερες σκέψεις όταν άκουσε για πρώτη φορά για την πιθανότητα μεταγραφής στον Ολυμπιακό:

«Δεν είναι εύκολο να κάνεις μία τέτοια μεταγραφή. Μιλούσα με τον ατζέντη μου ο οποίος συζητούσε με τον Ολυμπιακό και είπα “εντάξει ας μιλήσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι θέλουν από μένα και αν μπορώ να τους το δώσω”. Το καλό είναι ότι, ναι, μπορώ να προσφέρω πολλά, αυτό που ζητούν είναι απλό, θα το προσπαθήσουμε μαζί. Είμαι εδώ για να βάλω γκολ, να είμαστε όλοι χαρούμενοι και ελπίζω να έχουμε μεγάλη επιτυχία.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

  Γεωργία: "Τράνταξε" το δοκάρι η κεφαλιά Μαυροπάνου στο 102' (Vid)

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή