Διπλή μεγάλη επιστροφή στο ΟΑΚΑ μαζί με Καλάθη – "Βόμβα" με Μπέικον και ψηλό από… Ολυμπιακό!


Διπλή μεγάλη επιστροφή στο ΟΑΚΑ μαζί με Καλάθη – "Βόμβα" με Μπέικον και ψηλό από… Ολυμπιακό!



Η μάχη για Νικ, το νέο όνομα και οι τρεις προσθήκες στην φροντ-λάιν. To sportdog.gr παρουσιάζει το μεταγραφικό πλάνο των Πρασίνων και τις κινήσεις που κάνουν ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του για να κλείσουν τις τρύπες στο ρόστερ. Οι εξελίξεις με τον Νικ Καλάθη και οι παίκτες που εξετάζονται.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε προπονητή, τον πρώην του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς, επισημοποίησε επίσης τις μεταγραφές του Πάρις Λι και του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, αλλά ο κόσμος ρωτάει πλέον για τα πολύ πιο βαριά χαρτιά της ομάδας.

Για το τι θα γίνει με τον Νικ Καλάθη καθώς και για το ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι ξένοι. Ως γνωστόν, στο ρόστερ υπάρχουν μέχρι στιγμής από πλευράς ξένων ο Λι, που αναφέραμε, και ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

  Γιατί ήρθε Αθήνα ο Μίσιτς; Όργιο φημών για ΠΑΟ - Ένα τηλέφωνο από Αταμάν!

Για τον Καλάθη ο Παναθηναϊκός δίνει μάχη καθώς τον ομογενή γκαρντ θέλουν κι άλλες ομάδες. Δύσκολα σε αυτές θα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αν φύγει ο Ντόρσεϊ (κάτι, που πλέον είναι πολύ πιθανό), θα κινηθεί για ξένο, για να καλύψει το κενό.

Αν οι «πράσινοι» μπορέσουν να επαναπατρίσουν τον Καλάθη, όλα για αυτούς θα είναι πιο εύκολα, όσον αφορά στον καταρτισμό του ρόστερ. Όπως και να έχει, όμως, θέλουν καλούς, πολύ καλούς παίκτες για να μπορέσουν και πάλι να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ντουέιν Μπέικον είναι μία από τις «βόμβες», που έχουν πέσει στο «τραπέζι» για τους «πράσινους», αλλά δεν είναι η μοναδική. Η ιδανική θα ήταν η επιστροφή του Κρις Σίνγκλετον, του οποίου την πόρτα χτύπησε και ο Ολυμπιακός.

Ο Σίνγκλετον, όμως, είναι πολύ ακριβός και δύσκολα θα έρθει στην Ελλάδα. Μπορεί, όμως, να πάει στο ΟΑΚΑ ο Μπέικον, μπορεί ο Γάλλος Λουί Λαμπεϊρί, που έφυγε από την Βαλένθια, αλλά και ο Μάικ Τόμπι, που επίσης έφυγε από την Βαλένθια και θέλει ο Ολυμπιακός.

  Δημοσίευμα... φωτιά για Κάρμο, Ολυμπιακό - Έρχονται εξελίξεις;

Και μάλιστα ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάρει τρεις για την φροντ-λάιν του, έχοντας μέχρι στιγμής Μαντζούκα, Παπαγιάννη και Χουγκάζ (ο Σαμοντουροβ αναμένεται να πάει δανεικός).

Οι «πράσινοι» είναι σε συνεχείς επαφές και η επόμενη μεταγραφή, που θα αφορά την φροντ-λάιν, δεν θα αργήσει να κλείσει. Και γκαζώνουν ο Πεδουλάκης με τους συνεργάτες του καθώς πλέον κάθε μέρα, που περνάει, είναι διπλή, έχοντας μείνει ελάχιστοι ποιοτικοί παίκτες στην αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γυρίζει το χαρτί ο Δημήτρης – “Κλέβει” παίκτη από τον Ολυμπιακό – Διαβάστε το όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: