Δοκιμές από Λουτσέσκου – Ανακοίνωσε δύο διαφορετικές ενδεκάδες – "Πείραμα" στην επίθεση!


Δοκιμές από Λουτσέσκου – Ανακοίνωσε δύο διαφορετικές ενδεκάδες – "Πείραμα" στην επίθεση!



Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα κατεβάσει την ομάδα με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μια σε κάθε ημίχρονο, στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Άλκμααρ, που ξεκινά στις 20:00.

ΠΑΟΚ: Δύο διαφορετικές ενδεκάδες παρατάσσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να χρησιμοποιεί τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς (στο πρώτο ημίχρονο) και Λάζαρο Λάμπρου (στο δεύτερο ημίχρονο) στην κορυφή της επίθεσης, καθώς απουσιάζει ο τραυματίας Νέλσον Ολιβέιρα και ο “φευγάτος” Αντόνιο Τσόλακ.



Συγκεκριμένα, στο α΄ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν οι: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ράφα Σοάρες και Κάργας – Μιχάι στο κέντρο της άμυνας, με τους Σβαμπ – Τσιγγάρα στο κέντρο της άμυνας, τους Κωνσταντέλια (δεξιά), Τσαούση (αριστερά), Φιλίπε Σοάρες ως δεκάρι και Αντρίγια στην κορυφή της επίθεσης! 

Στο β΄ημίχρονο θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με τετράδα στην άμυνα τους Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης και Βιεϊρίνια από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στα χαφ θα βρεθούν οι Ντόουγκλας – Κούρτιτς και πιθανότατα τον Ντάντας μπροστά τους, τους Τζίμα (δεξιά) – Κουαλιάτα (αριστερά) και κορυφή ο Λάμπρου.

  Μήνυμα Γιαννακόπουλου σε Ντόντσιτς! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ρέιντζερς… πληρώνει τον νέο φορ του ΠΑΟΚ – Πόσα έδωσε για Τσόλακ – Όνομα έκπληξη από Μπότο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: