"Απαντάει" σε… Μαρινάκη-Σαββίδη ο Καρυπίδης – Νέα μεγάλη μεταγραφή ο Άρης – Διέρευσαν ονόματα!


"Απαντάει" σε… Μαρινάκη-Σαββίδη ο Καρυπίδης – Νέα μεγάλη μεταγραφή ο Άρης – Διέρευσαν ονόματα!



Το… μπαμ από τη Θεσσαλονίκη και η συμφωνία που ακυρώνεται. Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία πως οι Κίτρινοι ετοιμάζονται να φέρουν στην Ελλάδα ένα πολύ δυνατό όνομα. Οι πρώτες “διαρροές” και το deal με τον Ολυμπιακό που πλέον δύσκολα θα προχωρήσει.

Άρης: Το σενάριο που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες αναφέρει ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει ρίξει τον σπόρο για να κάνει μια μεταγραφή πoυ θα προκαλέσει κρότο στο ελληνικό πρωτάθλημα.



Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα, για λογαριασμό των Κίτρινων, παίκτης που η απόκτησή του θα γίνει είδηση σε όλη την Ευρώπη! Ο Γκρέι, δηλαδή, θα είναι το ορεκτικό αν τελικά προχωρήσει αυτή η μεταγραφή!

Δεν είναι εύκολο να προχωρήσει, δεν λέει κάποιος ότι θα γίνει ντε και σώνει, αλλά υπάρχουν καλές πιθανότητες ο Καρυπίδης να προκαλέσει ξανά… θόρυβο. Ήδη μάλιστα τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν τα ονόματα του Θίο Γουόλκοτ, πρώην της Άρσεναλ και του Σάντι Μίνα πρώην της Βαλένθια, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα αν υπάρχει στη λίστα και κάποιος ακόμα πιο πάνω.

  Παναθηναϊκός: "Καρφί" Λεσόρ για Euroleague και... Γουόκαπ!

Από την άλλη πλευρά δεν υπάρχουν καθόλου καλές πιθανότητες, πια, για να προχωρήσει το θέμα του Λοβέρα, είτε ως δανεικός είτε ως ελεύθερος. Ο άσος τού Ολυμπιακού δεν έχει διαβατήριο και ο Άρης φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να δώσει θέση ξένου στον Λοβέρα.

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, στη Θεσσαλονίκη ακούγεται έντονα ότι οι Κίτρινοι είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για έναν ακόμα παίκτη – Ένα 8άρι που θα κάνει τη διαφορά στη θέση των χαφ. Ο σύλλογος, άλλωστε, έχει κινηθεί γρήγορα και με συνέπεια μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι και, για την ώρα, κλέβει τις εντυπώσεις ήδη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και τώρα… χαμός – Σοβαρή εξέλιξη στην καριέρα του Ουάρντα! – Παίζει επιστροφή;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: