Ανατροπή στο ρεπορτάζ: Έτσι θα "κλείσει" στην ΑΕΚ ο διακαής πόθος του Αλμέιδα – Ποιοτικός χαφ!


Ανατροπή στο ρεπορτάζ: Έτσι θα "κλείσει" στην ΑΕΚ ο διακαής πόθος του Αλμέιδα – Ποιοτικός χαφ!



Πάνω που όλα έδειχναν ότι η περίπτωσή του… εξασθενεί, μια εξέλιξη από την Ισπανία βάζει και πάλι την Ένωση στο “παιχνίδι”.

ΑΕΚ: Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ο διακαής πόθος του Ματίας Αλμέιδα, αφού προσπαθεί να τον φέρει στην Ένωση από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε προπονητής των Κιτρινόμαυρων.



Η περίπτωση του Μεξικανού χαφ ήταν εκ των προτέρων αρκετά δύσκολη για την ΑΕΚ και το τελευταίο διάστημα έδειχνε να μπαίνει σε… δεύτερη μοίρα στα ρεπορτάζ της ομάδας.

Παρόλα αυτά, από την Ισπανία προέκυψε μια ευχάριστη εξέλιξη, που διατηρεί το θέμα “ζωντανό”, καθώς η Ένωση είναι η μοναδική ομάδα που δείχνει να ενδιαφέρεται τόσο “ζεστά” για τον Πινέδα.

Κάτι που έχει αναγκάσει και τη Θέλτα να αλλάξει στάση. Παρότι οι Ισπανοί δεν ήθελαν τον δανεισμό του Πινέδα, αλλά την πώληση του, πλέον η στάση τους έχει αλλάξει και τα δεδομένα τους έχει οδηγήσει να βάλουν στο… τραπέζι και τον δανεισμό.

  Εντολή Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό

Αυτό ωστόσο αναμένεται να γίνει μόνο εφόσον μπει μια ικανοποιητική ρήτρα στο συμβόλαιο του Μεξικανού, όπως τονίζουν στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: