Παρασκήνιο για Μίνα που θέλει ο Άρης – Τον απέρριψε πρόσφατα η ΑΕΚ – Αυτός ήταν ο σοβαρός λόγος


Παρασκήνιο για Μίνα που θέλει ο Άρης – Τον απέρριψε πρόσφατα η ΑΕΚ – Αυτός ήταν ο σοβαρός λόγος



Ο Άρης πάει για το “μπαμ” του καλοκαιριού με τον Ισπανό άσο, που πριν μερικές εβδομάδες προτάθηκε και στην Ένωση.

ΑΕΚΣάντι Μίνα: Ο Θοδωρής Καρυπίδης θέλει να ρίξει τη “βόμβα” στον Άρη με την απόκτηση του 26χρονου άλλοτε επιθετικού της Βαλένθια, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε προταθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες και στην ΑΕΚ.



Συγκεκριμένα, οι Κιτρινόμαυροι είχαν στα χέρια τους πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, αλλά τον απέρριψαν λόγω του ποινικού μητρώου του, αφού έχει κατηγορηθεί για βιασμό.

Μάλιστα, το Πρωτοδικείο έχει αιτηθεί ποινή οκταετούς κάθειρξης στον Μίνα, καθώς το θύμα αντιμετωπίζει χρόνια και βαριά μετατραυματικά συμπτώματα, όπως στρες και κατάθλιψη.

Το περιστατικό της σεξουαλικής επίθεσης καταγράφηκε τον Ιούνιο του 2017 σε ένα προάστιο της Αλμερία, το Μοχάκαρ και σύμφωνα με μαρτυρία “μπήκε γυμνός και με αυξημένη λίμπιντο, διαπράττοντας τη σεξουαλική επίθεση”.

To δημοσίευμα της “Daily Mail” για το συμβάν, αναφέρει τα εξής:

  Ζέσταμα ενόψει play off για Προμηθέα! Διπλό με Περιστέρι

«Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, Σάντι Μίνα καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για σεξουαλική παρενόχληση. Ο 26χρονος επιθετικός, θα πρέπει να εκτίσει ποινή εάν η έφεσή του αποδειχθεί ανεπιτυχής.

Η Mίνα απαλλάχθηκε από την κατηγορία σεξουαλικής επιθετικότητας που αντιμετώπιζε επίσης, η οποία σχετίζεται με εκφοβισμό ή βία κατά του θύματος. Η Θέλτα είπε ότι έχει αφαιρέσει προληπτικά τον παίκτη από την ομάδα της μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία προσφυγής.

Ξεκίνησαν επίσης πειθαρχικές διαδικασίες για να καθορίσουν τις επιλογές που μπορεί να κάνει ο σύλλογος.

Η Mινα κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε μια γυναίκα σε ένα τροχόσπιτο έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο παραθεριστικό θέρετρο Μογιακάρ κοντά στην Αλμερία τον Ιούνιο του 2017. Ο Σάντι Μίνα καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση αφού κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

  Ετοιμάζει κόλπο... γκρόσο ο Ραζβάν


ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: