Ατάκα Νικολογιάννη: "Θα δώσει χρήματα και για τις άλλες θέσεις ο ΠΑΟ – Επιβλητικός ο Μάγκνουσον"


Ατάκα Νικολογιάννη: "Θα δώσει χρήματα και για τις άλλες θέσεις ο ΠΑΟ – Επιβλητικός ο Μάγκνουσον"



Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τη διάθεση του Παναθηναϊκού να τα… σκάσει για την περαιτέρω ποιοτική του ενίσχυση κι ανέφερε τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Παναθηναϊκός: Διατεθειμένος να κινηθεί ανάλογα με την περίπτωση του Χόρντουρ Μάγκνουσον και να κάνει κι άλλες ποιοτικές-δαπανηρές μεταγραφές είναι ο Παναθηναϊκός, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Μάγκνουσον ήρθε, ανακοινώθηκε και έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης, ενώ έκανε ατομικό στη συνέχεια. Θα χρειαστεί ένα 10ήμερο για να μπει με την ομάδα. Μπορεί να προλάβει κάποιο από τα φιλικά στην Αυστρία. Είναι «στεγνός», επιβλητικός, φάνηκε η πολύ καλή τεχνική του από τις πρώτες επαφές με την μπάλα. Είναι ο αμυντικός που ήθελε ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη θέση του Βέλεθ, ανεβάζει το επίπεδο. Θα πάρει το νούμερο 23», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Όπως κινήθηκε ο Παναθηναϊκός για τον στόπερ θα κάνει και με τις θέσεις του χαφ, του εξτρέμ και του επιθετικού. Υπάρχει διάθεση να δοθούν χρήματα, αλλά το θέμα είναι να βρεθούν και να ανταποκριθούν άμεσα όσοι είναι να έρθουν γιατί πιέζει ο χρόνος. Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να δώσει και χρήματα σε ομάδα, όπως έκανε με τον Παλάσιος».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι ο Γιοβάνοβιτς έριξε και στη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» το βάρος στην τακτική, κάνοντας συγκεκριμένες παρατηρήσεις

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι η κατάσταση με την βροχή στην Αυστρία είναι περίεργη, αλλά αν δεν είναι έντονη, θα γίνει κανονικά το αυριανό φιλικό με την Γουότφορντ, όπου ο Γιοβάνοβιτς θα βάλει δύο 11άδες, καθώς θέλει να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους «πράσινους».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

  Original 21: Κάλεσμα στήριξης στην ομάδα της ΑΕΚ ενόψει Άρη


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: