Σενάριο έκπληξη: "Στέλνουν" στον Ολυμπιακό μέσο από την Κορέα!


Σενάριο έκπληξη: "Στέλνουν" στον Ολυμπιακό μέσο από την Κορέα!



Ποιος είναι ο διεθνής Νοτιοκορεάτης παίκτης, που φιγουράρει στα μεταγραφικά ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ελλάδας. Περίπτωση από το “πάνω ράφι”, με την αξία του να υπολογίζεται στα 3.000.000 ευρώ.

Ολυμπιακός: Ο έγκυρος Ιταλός αθλητικογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Νοτιοκορεάτη Χουάνγκ Ιν-Μπέομ.



«Ο διεθνής μέσος της Νότιας Κορέας, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ ενδιαφέρει ομάδες από την Γερμανία, όπως την Άουγκσμπουργκ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την κατάσταση. O Χουάνγκ θέλει να διακόψει το συμβόλαιο του με την Ρουμπίν. Το συμβόλαιο του με την Ρουμπίν Καζάν ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2023», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ρομάνο στα social media.

Πρόκειται για διεθνή Νοτιοκορεάτη, ο οποίος ανήκει στην Ρουμπίν Καζάν. Είναι μέσος, που παίζει όλες τις θέσεις στον άξονα. Ουσιαστικά, είναι «box to box» μέσος, 25χρονών, με 3.000.000 χρηματιστηριακή αξία στο «Transfermarkt», ενώ είναι 30 φορές διεθνής με την Νότια Κορέα, με πέντε γκολ. Η Ρούμπιν Καζάν τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2020, αντί 2.500.000 ευρώ από το Βανκούβερ του MLS.

  Αλμέιδα: “Ευγνώμων στον Μελισσανίδη για το μήνυμα…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα με Σκάρπα! Υπέγραψε στη Νότιγχαμ, θα παίξει στον Ολυμπιακό – Ανατροπή… στην ανατροπή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: