"Χουνέρι" Ερυθρού Αστέρα στον Ολυμπιακό; – Μπαίνει "σφήνα" για Έλληνα διεθνή!


"Χουνέρι" Ερυθρού Αστέρα στον Ολυμπιακό; – Μπαίνει "σφήνα" για Έλληνα διεθνή!



Οι πρωταθλητές Σερβίας πήραν τον Χασάν Μάρτιν, πλέον όμως έχουν στο στόχαστρο έναν Έλληνα παίκτη, που ακούγεται έντονα για μεταγραφή στους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο άφησε το NBA και ήρθε τη χρονιά που πέρασε να παίξει για πρώτη φορά μπάσκετ στην Ευρώπη, εντυπωσιάζοντας αρχικά με τις εμφανίσεις του με την Βιλερμπάν (ειδικά στην Euroleague). Στη συνέχεια, ωστόσο, ο κόουτς Πάρκερ άρχισε να του μειώνει σημαντικά το χρόνο συμμετοχής και πλέον, η επόμενη μέρα τον βρίσκει εκτός Γαλλίας. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, άλλωστε, ο παίκτης λογιζόταν ουσιαστικά ελεύθερος στην αγορά.



Το όνομά του είχε ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό, με ρεπορτάζ μάλιστα των προηγούμενων ημερών να κάνουν λόγο για σχεδόν βέβαιη μετακίνηση του διεθνούς σέντερ στους «ερυθρόλευκους».

Τελικά, όμως, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο για το μέλλον του Κώστα. Συγκεκριμένα δυναμικά στην διεκδίκηση του Αντετοκούνμπο έχει μπει ο Ερυθρός Αστέρας. Οι Σέρβοι θέλουν να δημιουργήσουν σούπερ αθλητικό δίδυμο στο «5» με τον Χασάν Μάρτιν και τον Έλληνα ψηλό, ετοιμάζοντας κιόλας πρόταση για να τον υπογράψει. Εκεί που μειονεκτεί ο Ολυμπιακός, είναι ότι δεν μπορεί βάσει ρόστερ να προσφέρει μεγάλο ρόλο στον Κώστα, σε αντίθεση με τον Ερυθρό Αστέρα που τον θέλει για δεύτερο σέντερ πίσω μόνο από τον Μάρτιν.

  Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Μπερνάρ - Εκπλήξεις στην 11αδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Γι’ αυτό δεν φεύγει ο Βεζένκοφ – Μεγάλη ευκαιρία ΠΑΟ με Ράντονιτς – Απέτυχε ο… νέος Ομπράντοβιτς”

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: