"Διαρροή" στο Λιμάνι για Βεζένκοφ – Πρόβλημα με Αντετοκούνμπο – Δύο Έλληνες στη λίστα Μπαρτζώκα


"Διαρροή" στο Λιμάνι για Βεζένκοφ – Πρόβλημα με Αντετοκούνμπο – Δύο Έλληνες στη λίστα Μπαρτζώκα



Η τελευταία πληροφορία για τον Σάσα και τα νέα ονόματα για Ολυμπιακό! Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που εξετάζουν στον Πειραιά από το ελληνικό πρωτάθλημα, κυρίως για το μέλλον, τα… ευχάριστα από τον Βούλγαρο άσο και η διαφορά στο οικονομικό με τον Κώστα που συνεχίζει στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός περιμένει με αγωνία τι θα γίνει τελικώς με την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ. Το αν θα μείνει, δηλαδή, στο ΣΕΦ ή θα πάει στο ΝΒΑ και τους Κινγκς. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τις 20 Ιουλίου, οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία, που έχει ο 27χρονος πάουερ-φόργουορντ για να μπορέσει να πάει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.



Στον Ολυμπιακό, πάντως, θεωρούν ότι ο Βεζένκοφ θα είναι και του χρόνου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και με αυτό το σκεπτικό προχωράνε τις κινήσεις τους. Σίγουρα, πάντως, θα είναι απόλυτα βέβαιοι, αν περάσει η 20η Ιουλίου και Κινγκς και Βεζένκοφ δεν έχουν προχωρήσει ως το τέλος τις συζητήσεις, που έχουν ήδη ξεκινήσει.

  Ρόμα: Διέρρευσε το σχέδιο της νέας φανέλας και είναι έκπληξη

Μένοντας τελικά ο Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, από κει και πέρα θα αναζητηθεί ένας ακόμη ψηλός και κάπως έτσι θα κλείσει το ρόστερ για την επόμενη χρονιά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του εξακολουθούν να έχουν στην ατζέντα τους το όνομα του Κώστα Αντετοκούνμπο παρότι στις πρώτες συζητήσεις υπήρξε διαφορά στο οικονομικό. Ο Αντετοκούνμπο είναι επίσης στη λίστα της Βαλένθια και του Ερυθρού Αστέρα και το πλέον σίγουρο είναι ότι θέλει να αγωνιστεί και του χρόνου στην Ευρωλίγκα.

Το όνομα του Γιώργου Τανούλη του Προμηθέα είναι επίσης στο μυαλό του Μπαρτζώκα με το νεαρό πάουερ-φόργουορντ μάλιστα να έχει πετυχημένες εμφανίσεις φέτος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στους 14-15 παίκτες, που θα έχουν του χρόνου οι Πειραιώτες στο ρόστερ τους, είναι πιθανό να βρίσκεται και ο Παναγιώτης Τσάμης. Ενας νεαρός πάουερ-φόργουορντ, που έπαιξε την χρονιά, που τελείωσε στον Πανερυθραϊκό ως δανεικός. Είναι στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων και ο Ολυμπιακός τον είχε πάρει, προερχόμενο από την ΧΑΝΘ και τον Αστέρα Καβάλας.

  ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Γιατί ανέβηκε πανό στην Τούμπα για Μελισσανίδη

Αυτό, πάντως, που «καίει» τους Πειραιώτες είναι να τελειώσει θετικά το θέμα Βεζένκοφ. Αν μείνει οριστικά ο Βούλγαρος, ο Ολυμπιακός θα πάει με σούπερ ψυχολογία να διεκδικήσει και πάλι όλους τους τίτλους. Και αυτή τη φορά να πάρει και την Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρισε τον… νέο Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός – Μάρκοβιτς Νο2 για Μαρτίνς – Deals 1.2 εκατ. για Άρη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: