Δεύτερο "χτύπημα" ΠΑΟ μετά τον Γκριγκόνις – Βρήκε αντι-Μέικον και τον… κλέβει από Ομπράντοβιτς!


Δεύτερο "χτύπημα" ΠΑΟ μετά τον Γκριγκόνις – Βρήκε αντι-Μέικον και τον… κλέβει από Ομπράντοβιτς!


Διαφ.


Προβάρει την πράσινη φανέλα ο Αμερικανός άσος, που θα πάρει ουσιαστικά τη θέση του Ντάριλ Μέικον στο ρόστερ. Οι αριθμοί του και το τσεκάρισμα από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για λογαριασμό της Παρτιζάν.  

Μετά την ανακοίνωση του Μάριους Γκριγκόνις, ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να “κλέψει” τον Άντριου Άντριους μέσα από τα χέρια της Παρτιζάν και όπως όλα δείχνουν, θα τα καταφέρει!



Ο MVP της Μπούρσασπορ ήταν ο βασικότερος λόγος που η τουρκική ομάδα έφτασε μέχρι τον τελικό του Eurocup την περασμένη σεζόν. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον ήθελε διακαώς στην Παρτιζάν και φαινόταν, ότι ο παίκτης θα κατέληγε στο Βελιγράδι.

Τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός όμως επιχείρησε το κόλπο «γκρόσο» και αυτή τη στιγμή, έχει το απόλυτο προβάδισμα για να υπογράψει τον κορυφαίο σουτέρ του περσινού Eurocup!

  "Mπουμ" την ΑΕΚ! Ρεπορτάζ-"φωτιά" για το μέλλον τού Ματίας Αλμέιδα - Φεύγει από την Ένωση αν...

Ο Άντριους έρχεται στον Παναθηναϊκό για να συμπληρώσει μαζί με τον Μάριους Γκριγκόνις τη θέση «2» στο ρόστερ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ μέτρησε με 14 πόντους μέσο ανά αγώνα στην Ευρώπη, εκτελώντας με το εντυπωσιακό 39.8% από το τρίποντο! Παράλληλα είχε 2.6 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ ανά ματς υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς στην Μπούρσασπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψήνεται “βόμβα” με Αγραβάνη – Φαβορί για αντι-Μήτογλου – Θα τρελαθούν οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή