Έτσι "έκλεψε" τον Παπαπέτρου ο Ομπράντοβιτς – Παραλίγο ανατροπή με "σφήνα" από Ισπανία


Έτσι "έκλεψε" τον Παπαπέτρου ο Ομπράντοβιτς – Παραλίγο ανατροπή με "σφήνα" από Ισπανία



Το παρασκήνιο πίσω από την επικείμενη συμφωνία του μέχρι πρότινος αρχηγού του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν και ποια ομάδα της Euroleague επιχείρησε να τον… αρπάξει.

Παναθηναϊκός: Η Παρτιζάν πρόλαβε την Μπασκόνια στη μάχη της απόκτησής του Παπαπέτρου!



Η Μπασκόνια αναμένεται να βιώσει ένα τεράστιο πλήγμα στο ρόστερ της, μιας και ο Σιμόνε Φοντέκιο ετοιμάζεται για να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για χάρη των Γιούτα Τζαζ στο ΝΒΑ. Κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει ένα τεράστιο κενό στο ρόστερ, από τη στιγμή που ο Ιταλός φόργουορντ ήταν ο ηγέτης της ομάδας την περσινή χρονιά και ο αντικαταστάτης του θα πρέπει να είναι παίκτης από το πάνω ράφι.

Σύμφωνα με το ισπανικό encestando οι Βάσκοι έδειξαν ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ιωάννη Παπαπέτρου.



Η απάντηση ωστόσο ήταν αρνητική μιας και ο πρώην αρχηγός του τριφυλλιού έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Παρτίζαν, την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως έχετε ήδη διαβάσει στο sportdog.gr.

Οι Βάσκοι μπήκαν καθυστερημένα στη μάχη της απόκτησης του Έλληνα διεθνή φόργουορντ, μιας και έμαθαν για τη συμφωνία του με τους Σέρβους και πλέον καλούνται να ψάξουν αλλού για τον παίκτη που θα μπορέσει να “μπει στα παπούτσια” και να καλύψει το κενό του ενδέχεται να αφήσει πίσω του ο Φοντέκιο.

  Αρναούτογλου: Αν υπάρχουν "ματς του αιώνα"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συζητήσεις Μήτογλου με Παναθηναϊκό – Αποκάλυψη για… Ολυμπιακό – Ποια θα είναι η τιμωρία του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: