Δυνατά για κορυφαίο εξτρέμ ο Ολυμπιακός – Τον "στέλνουν" στο Λιμάνι – 23 γκολ στη Bundesliga (Vid)


Δυνατά για κορυφαίο εξτρέμ ο Ολυμπιακός – Τον "στέλνουν" στο Λιμάνι – 23 γκολ στη Bundesliga (Vid)



Σούπερ περίπτωση κυριαρχεί στα “ερυθρόλευκα” ρεπορτάζ, με παίκτη από το “πάνω ράφι”, που σίγουρα είναι ικανός να κάνει μεγάλη διαφορά στο ελληνικό Πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Οι Γερμανοί εξακολουθούν να συνδέουν τον Ντόντι Λουκεμπάκιο με τον Ολυμπιακό.



Το βράδυ της Κυριακής (17/7) μάλιστα υπήρξε δημοσίευμα στον γερμανικό Τύπο το οποίο είχε ως τίτλο «Ο Λουκεμπάκιο στην Ελλάδα;», ενώ στο κείμενο αναφερόντουσαν τα εξής: «Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ για τον Ντόντι Λουκεμπάκιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται ο παίκτης να προπονηθεί σύντομα με τη νέα του ομάδα. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι γνωστό για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Ντόντι», ανέφερε το γερμανικό «OneFootball».

Ο Λουκεμπάκιο δεν φαίνεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή της Χέρτα και πιέζει ώστε να πάρει μεταγραφή και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα, που θα του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

  ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Γιατί δεν κλήθηκε σε απολογία

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός αρέσκεται στο να αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πτέρυγα, μπορεί όμως να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης. Πρόκεται για εξτρέμ που έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που φανερώνουν τα 23 γκολ που έχει πετύχει για λογαριασμό των Φορτούνα Ντίσελντορφ, Βόλφσμπουργκ και Χέρτα στη Bundesliga.  Παράλληλα, είναι 4 φορές διεθνής στη -γεμάτη μεγάλα αστέρια- Εθνική Βελγίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησαν στον Ολυμπιακό για Δουβίκα – Ούτε… κουβέντα με Μπέο – Διπλή αποχώρηση στην επίθεση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: