Το "ψάχνει" για επιστροφή ψηλού ο Πεδουλάκης – Τον θέλουν Πιστιόλης και Ζενίτ – Δεν είναι ο Μήτογλου!


Το "ψάχνει" για επιστροφή ψηλού ο Πεδουλάκης – Τον θέλουν Πιστιόλης και Ζενίτ – Δεν είναι ο Μήτογλου!



“Παίζει” και πάλι η επιστροφή του στο Τριφύλλι, αν και από την “πράσινη” ΚΑΕ δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό στέλνουν στον Παναθηναϊκό τον Μπέντζαμιν Μπέντιλ! Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη είδηση δεν επιβεβαιώνεται από την πράσινη ΚΑΕ.



Ο νεαρός φόργουορντ αυτή τη στιγμή αναζητάει το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του, μιας και δεν προβλέπεται να ανανεώσει αυτό που έχει με την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ήδη τον έχει αποδεσμεύσει, παρότι μαζί κατέκτησαν το νταμπλ.

H αλήθεια είναι ότι ο παίκτης αναδείχθηκε στην Ευρώπη από το πέρασμα του από του Περιστέρι, το οποίο αποτέλεσε οδηγό για να πάει στον Παναθηναϊκό. Προπονητής του ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης, νυν GM των πράσινων και για αυτό είναι λογικό να έχει πέσει το όνομα του στο τραπέζι, στο πλαίσιο που εξετάζεται η ελεύθερη αγορά.

  Καραγκούνης: «Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ’ όλους και όλα»

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον συγκεκριμένο παίκτη έχουν δείξει πιο έντονο ενδιαφέρον τόσο η Ζενίτ όσο και η Γαλατάσαραϊ του Πιστιόλη. Εξάλλου, ο Μπέντιλ πέρυσι τα πήγε εξαιρετικά στην Τουρκία στο πέρασμα που είχε από την Μπαχτσαχεσίρ, που αποτέλεσε την… πόρτα για να πάρει μεταγραφή στην Αρμάνι.

Ο Γκανέζος ψηλός στη Euroleague πέρυσι έπαιξε σε 23 αγώνες και μέτρησε 5.6 πόντους (49.1%διπ., 40.8%τριπ.), 2.4 ριμπάουντ, 0.7 κλεψίματα και 0.8 λάθη σε 15:38.

Στην Lega Basket είχε 9.1 πόντους με 34.6% στα τρίποντα, 4.4 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 0.5 κλεψίματα και 0.8 λάθη. Ο Μπέντιλ είχε απασχολήσει πριν ένα μήνα και τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: