Αυτός είναι ο εκλεκτός Αλμέιδα και Μελισσανίδη – Ταξίδι στην Αθήνα – Κλείνει ηχηρή μεταγραφή!


Αυτός είναι ο εκλεκτός Αλμέιδα και Μελισσανίδη – Ταξίδι στην Αθήνα – Κλείνει ηχηρή μεταγραφή!



Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με κορυφαίο αμυντικό, το θέμα του οποίου βρίσκεται σε καλό δρόμο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί!

Νέο ηχηρό μεταγραφικό “χτύπημα” από την ΑΕΚ, η οποία έκλεισε τον Ντομαγκόι Βίντα!



Ο Κροάτης στόπερ φέρεται να βρίσκεται στην Αθήνα, αν και από το εσωτερικό της Ένωσης δηλώνουν άγνοια για την άφιξή του. Πάντως οι Κιτρινόμαυροι επιβεβαιώνουν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βίντα συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον οποίο έφτασε συμφωνία σχετικά με τους όρους του συμβολαίου του. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί.

Ο Βίντα καλύπτει πλήρως τα “θέλω” του Ματίας Αλμέιδα, καθώς είναι αμυντικός με πολύ σημαντικές παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο. Ο 33χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί στη Λεβερκούζεν (9 συμμ.), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (68 συμμ., 8 γκολ), Όσιγιεκ (90 συμμ., 6 γκολ), Ντινάμο Κιέβου (160 συμμ., 13 γκολ) και τη Μπεσίκτας.

  Έριξε... βόμβα με Πούτιν ο Γιαννακόπουλος πριν το 4ο ματς

Ωστόσο, ο περισσότερος κόσμος τον γνωρίζει από την Εθνική Κροατίας, στην οποία παραμένει βασικό μέλος. Μετρά 98 συμμετοχές (και 4 γκολ) με την εθνική του ομάδα, ενώ ήταν από τους πρωταγωνιστές στη σπουδαιότερη στιγμή της ιστορίας της, όταν έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ 2018. Μάλιστα ο Βίντα είχε σκοράρει στον προημιτελικό απέναντι στη Ρωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση για Παλάσιος – Φορτούνης “τέλος” λόγω Ολιβέιρα- Τα… έσκασε ο Τίγρης για Γαλανόπουλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: