"Τελειώνουν" τρεις παίκτες από Ολυμπιακό – Ανακοινώνει πέντε μεταγραφές μετά τη Μακάμπι


"Τελειώνουν" τρεις παίκτες από Ολυμπιακό – Ανακοινώνει πέντε μεταγραφές μετά τη Μακάμπι



Ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ είναι ο πρώτος παίκτης που θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στους Πειραιώτες, ωστόσο δεν θα είναι ο τελευταίος. Ποιοι θα ακολουθήσουν και για ποιους έρχονται προτάσεις.  

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Κώστας Σαμοθράκης μίλησε στον OverFM για όλα τελευταία νέα των Πειραιωτών λίγο πριν από τον επαναληπτικό με την Μακάμπι Χάιφα. Στάθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση του Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ αλλά αναφέρθηκε και στο όνομα του Λάιτνερ που ακούγεται αρκετά τις τελευταίες ώρες.



Αρχικά ανέφερε ότι Τρίτη με Τετάρτη θα κλείσει ο Χουάνγκ Λογικά ο Κορεάτη θα πάρει τη θέση του Κούντε ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς και θα φύγει με μεταγραφή η δανεισμό.

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο Ολυμπιακός το προσεχές καλοκαίρι θα κάνει σίγουρα 2-3 προσθήκες καθώς αναμένονται προτάσεις για μερικούς παίκτες. Συγκεκριμένα ενδέχεται να έρθουν πρότασεις για τους Σισέ και Τικίνιο, όποτε οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να κινηθούν για την απόκτηση παικτών στις ανάλογες θέσεις.

  Superleague 2: 4άρα και φουλ για άνοδο η Καλλιθέα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ωστόσο αυτό που προέχει αυτές τις μέρες, είναι το παιχνίδι με τη Μακάμπι. Βασικός στόχος της ομάδας του Μαρτίνς είναι να περάσει τη Μακαμπι για να εξασφαλίσει την Ευρωπαϊκή της παρουσία για την νέα σεζόν και στη συνέχεια τον Απόλλων Λεμεσού, ώστε να φτάσει πιο κοντά στην είσοδο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέλος ο Κώστας Σαμοθράκης στάθηκε στην περίπτωση του  Λάιτνερ, όπου υπάρχουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ ότι ο Ολυμπιακός κινείται για τον νεαρό παίκτη. Ο 20χρονος Ισραηλινός είναι αριστερό μπακ αγωνίζεται στη Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου την περσινή σεζόν κατέγραψε σε 26 ματς 4 ασίστ και ένα γκολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: