Η συνεργασία Τσέριν – Σπόραρ που θα βγάλει γούστα… και στον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


Η συνεργασία Τσέριν – Σπόραρ που θα βγάλει γούστα… και στον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Τσέριν ξέρει πολύ καλά τον Σπόραρ και οι δύο τους έχουν τα φόντα να δείξουν ωραία πράγματα μαζί.

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα προκείμενου να κλείσει μια σπουδαία μεταγραφή για τη θέση του σέντερ φορ. Αναφερόμαστε φυσικά στον Σλοβένο γκολτζή, Αντράζ Σπόραρ, από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μάλιστα, οι πράσινοι δίνουν 3,5 εκατ. ευρώ στα «λιοντάρια» και στον παίκτη ένα συμβόλαιο, που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ. Όπως και να έχει ο έμπειρος στράικερ εάν έρθει στη χώρα μας δεν θα δει μόνο… άγνωστες φάτσες, αλλά και μια αρκετά γνώριμη. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά ο Τσέριν, ο οποίος είναι συμπατριώτης του και συμπαίκτης στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας.



Εξάλλου, το πιθανότερο είναι οι δύο άνδρες να έχουν έρθει σε επικοινωνία για το τι παίζει στον Παναθηναϊκό, με τον Τσέριν να ανάβει το πράσινο φως στον Σπόραρ για να έρθει στη χώρα μας.

  "Ψάχνει εμφάνιση... Ντιναμό ο ΠΑΟΚ"

Σε αυτό το σημείο αξίζει να προσθέσουμε πως οι δύο τους έχουν συνεργαστεί και σε γκολ σε επίπεδο εθνικών ομάδων και για την ακρίβεια περίπου έναν μήνα πριν στο Σλοβενία – Σερβία που είχε λήξει 2-2.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο οι Τσέριν και Σπόραρ συνεργάστηκαν άψογα, με τον πρώτο εν τέλει να χρίζεται σκόρερ και την ομάδα του να μειώνει σε 2-1 σε εκείνο το σημείο του αγώνα. Μια συνεργασία που οι φίλου του Τριφυλλιού θα θέλουν να δουν πολλές φορές φέτος.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: