Μπελάδες για την Ελλάδα στην βαθμολογία της UEFA μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ


Μπελάδες για την Ελλάδα στην βαθμολογία της UEFA μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ



Μπορεί την περασμένη σεζόν ο Δικέφαλος του Βορρά να ήταν αυτός που έδωσε ώθησε στην χώρας μας στη βαθμολογία της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, όμως ο φετινός αποκλεισμός βάζει… δύσκολα για τη συνέχεια της σεζόν.

UEFA: Mεγάλα προβλήματα για την Ελλάδα μετά τους αποκλεισμούς του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Champions League και του ΠΑΟΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με το αρνητικό αποτέλεσμα των Ερυθρόλευκων όμως να αφήνει ανοιχτές τις ελπίδες οι πρωταθλητές να μπορέσουν να δώσουν βαθμούς στη χώρα μας από το Europa League.



Αντίθετα το… κάζο του Δικεφάλου του Βορρά μπορεί να κοστίσει ακριβά, μιας και το σύνολο του Λουτσέσκου στις πρώτες δύο κληρώσεις μπήκε ως ισχυρό, ενώ θα ήταν και στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας εάν περνούσε στους ομίλους. Εν ολίγοις, θα μπορούσε και φέτος να χαρίσει στην Ελλάδα σημαντικούς βαθμούς, όχι απλά για να διατηρηθεί στη 15η θέση, αλλά και για κάτι καλύτερο με την χώρα μας να παραμένει για την ώρα στην 16η θέση της βαθμολογίας και πλέον μένει να φανεί τι θα κάνουν οι 3 ομάδες που συνεχίζουν.

  "Τελειώνει" ο Ποντένσε από Ολυμπιακό;

Η βαθμολογία της UEFA

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: