Χάθηκε ο… έλεγχος στον ΠΑΟΚ – "Καμπανάκι" για Λουτσέσκου – Γλίτωσε κόκκινες λόγω VAR!


Χάθηκε ο… έλεγχος στον ΠΑΟΚ – "Καμπανάκι" για Λουτσέσκου – Γλίτωσε κόκκινες λόγω VAR!



Η εικόνα του Δικεφάλου ήταν απαράδεκτη στην Τούμπα κόντρα στη Λέφσκι, καθώς δεν έχασε μόνο την πρόκριση, αλλά και την ψυχραιμαία του κάτι ίσως δεν είχαμε ξαναδεί με τον Ρουμάνο στον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων το γκολ της ισοφάρισης στο 56΄, ωστόσο είδε τους Αουγκούστο και Βιεϊρίνια να αποβάλλονται και οι δύο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έχοντας πάρει από μία και για διαμαρτυρία.



Η πρώτη αποβολή ήταν αυτή που έκοψε πρώτα τον ρυθμό του ΠΑΟΚ και η δεύτερη αυτή που… αποτελείωσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν πραγματικά έξαλλος, χάνοντας τελείως τον έλεγχο, κάτι που αποτυπώνεται και από το γεγονός ότι η αποβολή του προήλθε από δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, ενώ με τον Αουγκούστο συνέβη το αντίστροφο. Ο Βιεϊρίνια έχασε τον έλεγχο και χειροκροτούσε ειρωνικά τους διαιτητές ενώ φώναξε κιόλας πριν αποχωρήσει.

  Τσακίρης: "Βγάζει εκτός τον ΠΑΟ με νίκη"

Γενικά στον ΠΑΟΚ είχαν αρκετό εκνευρισμό, παρότι είχαν ισοφαρίσει σχετικά νωρίς. Σε ένα τέτοιο ματς κιτρινίστηκαν οι Κάργας, Κούρτιτς, Αουγκούστο (δις), Βιεϊρίνια (δις) και Ίνγκασον. Μάλιστα, η κάρτα του Ισλανδού θα μπορούσε να είχε… άλλο χρώμα, αλλά δεν θα είχε νόημα να νευριάσει τους πάντες ο διαιτητής του αγώνα, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με 8…

Πάντως, εάν υπήρχε VAR ο Ίνγκασον θα είχε πάρει τον δρόμο για τα αποδυτήρια πριν λήξει το ματς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: