Κίνηση-ματ από Γιοβάνοβιτς με Βαγιαννίδη – Όλα τα φόντα να γίνει η… μεταγραφή της σεζόν!


Κίνηση-ματ από Γιοβάνοβιτς με Βαγιαννίδη – Όλα τα φόντα να γίνει η… μεταγραφή της σεζόν!


Διαφ.


Τι ετοιμάζει ο Σέρβος προπονητής, η νέα θέση του νεαρού άσου στο Τριφύλλι και η… μεταμόρφωσή του τους τελευταίους μήνες.

Αν έχει να κρατήσει κάτι περισσότερο παντός άλλου ο Παναθηναϊκός από το φιλικό με τη Φόλενταμ στη Λεωφόρο, αυτό είναι η εμφάνιση του Γιώργου Βαγιαννίδη. Ο νεαρός που επέστρεψε πέρσι στην ομάδα από την περιπέτεια στην Ίντερ, επιβεβαίωσε ότι φέτος θα παλέψει με πολύ καλές αξιώσεις για να έχει χρόνο, χώρο και ρόλο στους Πράσινους.



Από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε, ο Βαγιαννίδης ήταν ένας παίκτης με ένα μοναδικό χάρισμα για Έλληνα ποδοσφαιριστή. Μπορεί να περάσει τον αντίπαλό του στο ένας εναντίον ενός. Έτσι ακριβώς το έκανε και στο φιλικό με τους Ολλανδούς στη Λεωφόρο, για να ανοίξει ο Κουρμπέλης με πέναλτι το σκορ (1-0).

  Πυρηνικό όπλο στο Λιμάνι - Αυτόν υπολογίζει ο Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι με ΑΕΚ - Διαθέσιμος στον Ολυμπιακό ο...

Επίσης, κάτι άλλο σημαντικό που διαπιστώσαμε είναι η θέση στην οποία τον υπολογίζει ο Γιοβάνοβιτς. Αυτή του εξτρέμ. Ο Σέρβος τεχνικός έχει διακρίνει ότι επιθετικά ο “Βάγια” μπορεί να του δώσει πολύ περισσότερα πράγματα. Γι’ αυτό μόνο εντύπωση δεν πρέπει να μας προκαλέσει, αν δούμε τον νεαρό άσο να χρησιμοποιείται σχεδόν μόνιμα στο δεξί άκρο της επίθεσης. Άλλωστε, πίσω από τον βασικό Κώτσιρα υπάρχει πάντα ο τίμιος Σάντσες.

  Παναθηναϊκός – Φόλενταμ | 2-1 | HIGHLIGHTS” itemprop=”name” /> Παναθηναϊκός – Φόλενταμ | 2-1 | HIGHLIGHTS” itemprop=”description” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή