Nέες αποκαλύψεις Τσακίρη – Τότε ανακοινώνεται ο Βίντα – Ακολουθούν δύο μεταγραφές στην ΑΕΚ (vid)


Nέες αποκαλύψεις Τσακίρη – Τότε ανακοινώνεται ο Βίντα – Ακολουθούν δύο μεταγραφές στην ΑΕΚ (vid)



Ο έμπειρος ρεπόρτερ της Ένωσης μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Κροάτη αμυντικού, αλλά και στις κινήσεις που είναι έτοιμη να προχωρήσει άμεσα η ομάδα.

Γιώργος Τσακίρης: Για τις εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ μίλησε ο ρεπόρτερ της Ένωσης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ εκτός από το πότε θα ανακοινωθεί ο Βίντα, έδωσε απαντήσεις για τις θέσεις που θα… χτυπήσει η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και τι ισχύει με την υπόθεση Μινγκέθα.



«Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι μπορεί να κάνει κανονική προετοιμασία και ο Αλμέιδα μπορεί να δουλέψει με τους παίκτες, περιμένοντας τις τελευταίες προσθήκες.

Αυτή τη στιγμή περνάει ιατρικά ο Βίντα, μετά θα κάνει τις εργομετρικές και ίσως πάει για αύριο η ανακοίνωση της μεταγραφής του Κροάτη. Από εδώ και πέρα, περιμένουμε την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και στην επίθεση. Θέλει να κλείσει τον δεύτερο στόπερ, ώστε ο κόουτς να μπορέσει να δουλέψει και με τους δύο και να τους μοντάρει».

  Θανάσης Αντετοκούνμπο: Φήμες για μεταγραφή σε ελληνική ομάδα

Σε ό,τι αφορά τον Όσκαρ Μινγκέθα: «Μπορεί να γράφεται ότι ο Μινγκέθα έχει κλείσει στη Θέλτα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποια επίσημη εξέλιξη. Είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση και σε οικονομικό επίπεδο και σε περίπτωση προοπτικής του παίκτη. Έπαιζε στην Μπαρτσελόνα, είχε συμμετοχές και παίζει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο», είπε ο Γιώργος Τσακίρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: