Ανάλυση για Μπλακ και "καρφί" για Αντετοκούνμπο: "Ούτε ο Σλούκας δεν ζήτησε εγγυημένο ρόλο…"


Ανάλυση για Μπλακ και "καρφί" για Αντετοκούνμπο: "Ούτε ο Σλούκας δεν ζήτησε εγγυημένο ρόλο…"


Διαφ.


Ρεπόρτερ των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Ταρίκ Μπλακ, αλλά και στο “ναυάγιο” με την περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Τη σημασία που έχει για τον μπασκετικό Ολυμπιακό η απόκτηση του Ταρίκ Μπλακ και τι μπορεί να δώσει στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εξήγησε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



«Αν το δούμε σφαιρικά το πράγμα, είχε φτάσει να παίρνει 1 εκατ. € και ήρθε στον Ολυμπιακό με ένα μικρότερο ποσό. Κλείνει ιδανικά τη δωδεκάδα του, με 7ο ξένο, και με τις υπάρχουσες συνθήκες κάποιος θα μείνει έξω. Υπήρχε άκρα μυστικότητα, αν και πήγαινε το μυαλό μας, αφού έπαιζε στην Τουρκία. Έκανε λάθος επιλογή πέρυσι περιμένοντας το ΝΒΑ. Τον πήγε πάρα πολύ πίσω αυτό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ήταν στο μυαλό του Μπαρτζώκα. Είναι μία ιδανική προσθήκη στην τιμή που την κάνει ο Ολυμπιακός, είναι χαμηλού ρίσκου, και είναι ένας παίκτης σε καλή ηλικία και προσθέτει στοιχεία που λείπουν στο ρόστερ. Παρότι είναι έβδομος ξένος, δεν υπάρχει πρόβλημα για την Ευρωλίγκα που δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός όπως στο ελληνικό πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

  Πήρε θέση ο Πάσπαλι! Αυτόν βλέπει φαβορί στο Παρτιζάν - Ολυμπιακός

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Ο τρόπος που δούλεψε ο Ολυμπιακός την περίπτωση, δείχνει ότι δουλεύει πάρα πολύ καλά και αυτό που θέλει, το παίρνει. Ήθελε τον Κώστα Αντετοκούνμπο, για δεύτερο σερί καλοκαίρι, αλλά δεν καιγόταν να έρθει στον Ολυμπιακό. Φέτος υπήρχαν όλες οι προοπτικές, και ρόλο να έχει και πολύ καλά χρήματα του έδινε ο Ολυμπιακός. Του χρόνου θα παίξει στο Basketball Champions League, αφού ετοιμάζεται να πάει στην Τενερίφη. Ήθελε εγγυημένο ρόλο στον Ολυμπιακό, κάτι που για παράδειγμα δεν ζήτησε ποτέ στην επιστροφή του ο Σλούκας… Ταίριαζε απόλυτα στον Ολυμπιακό και θα ήταν κερδισμένες και οι δύο πλευρές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή