Aποκαλύψεις από Αυστραλία για Πρίγιοβιτς – Ατάκες για ΠΑΟΚ και… Παναθηναϊκό


Aποκαλύψεις από Αυστραλία για Πρίγιοβιτς – Ατάκες για ΠΑΟΚ και… Παναθηναϊκό



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παράγοντας της Γουέστερν Γιουνάιτεντ όπου και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σέρβου επιθετικού και το τι συμβαίνει με τον Δικέφαλο του Βορρά και τους Πράσινους.

Κρις Πεχλιβάνης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παράγοντας της Γουέστερν Γιουνάιτεντ και μίλησε για την επίσκεψή του στην Τούμπα, τη συνάντηση με τον κ.Χρυσοχόο για πιθανή συνεργασία με την ομάδα της Αυστραλίας ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Πρίγιοβιτς.



Για την επίσκεψη του στην Τούμπα και τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ: «Μεγαλώσαμε με την αγάπη του ΠΑΟΚ και έτσι έγινα οπαδός του. Είχα τρία χρόνια να έρθω στην Τούμπα, λόγω κορωνοϊού. Πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να έρθω στο γήπεδο με τον μικρό μου γιο, είχε τρομερή ατμόσφαιρα και τέτοια ατμόσφαιρα δεν την ζει στην Αυστραλία. 

Η ομάδα θα βρει τον καλό της εαυτό αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή. Είχαμε καλές επαφές με τους διοικούντες της ομάδας, μιλήσαμε 2-3 ώρες και νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε πράγματα μαζί. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Είναι οι ακαδημίες, οι σχέσεις μας με την ομάδα, αν μπορούμε να παίξουμε ένα φιλικό και αν εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε οικονομικά. 

Στη Μελβούρνη υπάρχουν πολλοί Ελληνες και πολλοί από αυτούς είναι ΠΑΟΚτσήδες. Εγώ μίλησα με τον κύριο Χρυσοχόο (τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο και υπεύθυνο εμπορικού και τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε κάτι, είναι στο πλάνο του ΠΑΟΚ. Νομίζω πως έχουμε μερικούς παίκτες στην Αυστραλία που μπορούν να βοηθήσουν στην Ευρώπη και τον ΠΑΟΚ».

  "Η Μακάμπι θα φύγει από Αθήνα με 2-0, αυτό είναι το πλάνο"

Για το αν υπάρχει πρόταση για τον Πρίγιοβιτς: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε μιλήσει με τον Παναθηναϊκό, η μοναδική ομάδα που έχουμε μιλήσει είναι η Λέγκια. Είναι μεγάλο ταλέντο ο Πρίγιοβιτς, μας βοήθησε να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά θέλει να επιστρέψει να παίξει στην Ευρώπη. υπάρχει διαφορά ακόμη για να συμφωνήσουμε με τη Λέγκια», είπε ο Κρις Πεχλιβάνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: