"Αυτή θα είναι η 11αδα του Παναθηναϊκού – Δεμένη ομάδα η Σλάβια, αλλά με προβλήματα…"


"Αυτή θα είναι η 11αδα του Παναθηναϊκού – Δεμένη ομάδα η Σλάβια, αλλά με προβλήματα…"



Ποιες είναι οι τελευταίες σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και τι πρέπει να περιμένουν οι Πράσινοι στην Τσεχία.

Στον αέρα του OVER FM μίλησε ο Λάμπρος Γκαραγκάνης, για τον Παναθηναϊκό ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 1.806 μέρες.



Αναλυτικά, όσα είπε στον αέρα του OVER Fm έχει ως εξής:

«Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά από 5 χρόνια ευρωπαϊκής απουσίας. Η Σλάβια Πράγας είναι μία δυνατή ομάδα, ένας σύλλογος σημείο αναφοράς στην Τσεχία.

Από την πλευρά του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι πολύ αισιόδοξος.

Πιθανή εντεκάδα: Το επικρατέστερο 4-3-3, αυτό που είχε δουλέψει και πέρσι στα play offs. Τo δεύτερο σενάριο είναι το 4-2-3-1, το οποίο είχε δουλέψει στα φιλικά χωρίς μεγάλη επιτυχία. Τελευταίο σενάριο το 3-4-3, το οποίο φαντάζει πιο ορθολογικό αλλά δεν είναι το επικρατέστερο.

Μία πιθανή εντεκάδα είναι: Μπρινιόλι, Γκάνεα, Κότσιρας, Μάγκνουσον-Σάρλια, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης. Πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς ο Σπόραρ. Είναι μία μέρα γλυκιάς προσμονής, εκεί όπου πιστεύω και ελπίζω πως θα έχουμε μία καλή βραδιά.

  Το τελευταίο ματς της ΑΕΚ στην παλιά Φιλαδέλφεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την πλευρά της, η Σλάβια έχει προβλήματα. Στα καλά της, η δυάδα στην επίθεση είναι το σημείο αναφοράς του συλλόγου. Μπορεί να μην έχει τους πολύ… λαμπερούς παίκτες, όμως είναι ένα δεμένο σύνολο. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που είναι πολύ ενωμένη και στην έδρα της είναι ακόμα πιο δυνατή.

Τέλος, όσον αφορά στα έργα της διπλής ανάπλασης, αναμένεται να ξεκινήσουν στο δεύτερο τρίμηνο του 2023».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: