Τα άλλαξε όλα ο Αλμέιδα – Η μεταγραφή της χρονιάς στην ΑΕΚ – Δίδυμο που θα τρελάνει τη Φιλαδέλφεια!


Τα άλλαξε όλα ο Αλμέιδα – Η μεταγραφή της χρονιάς στην ΑΕΚ – Δίδυμο που θα τρελάνει τη Φιλαδέλφεια!



Η “μεταμόρφωση” στο χόρτο και οι μεγάλες αλλαγές από τον Αργεντινό! Το πόσο διαφορετική είναι η Ένωση από πέρυσι, αποδείχθηκε και στο φιλικό με την Ομόνοια, όπου ο προπονητής της άνοιξε τα χαρτιά του και έδειξε στον κόσμο όσα θα του… προσφέρει φέτος. Ποιος αναμένεται να είναι από τους MVP του φετινού πρωταθλήματος;

Η νέα ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα αρέσει. Και αρέσει, γιατί ο Αργεντινός προπονητής παρουσιάζει στο χορτάρι μία εικόνα σύγχρονης ομάδας. Ενός συνόλου το οποίο πρεσάρει, παίζει με την μπάλα κάτω και που με ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης επιχειρεί να προσεγγίσει την αντίπαλη άμυνα.



Το να πούμε για τον Πινέδα είναι το προφανές. Εκτός του ότι ο Μεξικανός έβαλε γκολάρα για το 1-0, έδειξε συνολικά γιατί ο Αλμέιδα επέμενε τόσο πολύ για να τον φέρει στην Ελλάδα. Μιλάμε για παίκτη κλάσης, φοβερά κοντρολαρισμένο, που παρότι είναι καταπληκτικός με την μπάλα στα πόδια και μπορεί ν’ απειλήσει με κάθε τρόπο μεσοεπιθετικά, δεν παραβλέπει να γυρίζει πίσω και να βοηθά και στην άμυνα. Από το κοντρόλ και μόνο που κάνει με το που υποδέχεται την μπάλα, συνειδητοποιεί κανείς ότι η ΑΕΚ έχει πετύχει λίρα… εκατό με την απόκτησή του.

  Κόκκινος συναγερμός με τον Χάαλαντ (BINTEO)

Την ίδια στιγμή, όπως αποτυπώθηκε στο γήπεδο, Πινέδα και Τσούμπερ βρίσκονται με κλειστά μάτια! Η φάση στο 55′ όπου ο Ελβετός τσιμπάει… μαγικά την μπάλα για τον Μεξικανό, με εκείνον να βγαίνει στο τετ-α-τετ και να νικιέται τελικά από τον Φαμπιάνο, ήταν μια απλή μόνο απόδειξη του πόσα μπορούν να κάνουν οι δυο τους. Αν μάθει ο ένας να βρίσκει τον άλλον σταθερά στα ματς, τότε είναι βέβαιο ότι θα σηκώνουν την Opap Arena-Αγιά Σοφιά στο πόδι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Κετσετζόγλου για την ΑΕΚ – “Αυτόν περιμένει για την πρεμιέρα ο Αλμέιδα”!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: